Esrashn58 Kızlar dişim ağrıyor çok fena ve 11 aylık bebeğim var ve emziriyorum biberon falan kullanmıyor almıyor yani doktora gitsem kaç saat emzirmeme izin verilmeyecek acaba bilenimiz var mı büyük ihtimalle de dişi çekerler
Gamzosgamzos Esrashn58 ben 4 tane 20 lik diş çektirdim birer hafta ara ile doktorum hemen emzirebilecegimi söyledi ve hemen emzirdim o zaman bebeğim 2 3 aylıktı geçmiş olsun
Esraprm Esrashn58 bende gideceğim doktorum 4-6 saat emziremezsin dedi ama ek gıda döneminde olduğumuz için biraz rahatız. O süre zarfına kadar da sütümü sağacağım
buketnur3 Esrashn58 bnde çektirdim sen yinede 2 3 saat sonra emzir ben öyle yaptım ne olur ne olmaz diye
Ececiiim Esrashn58 işlem bittikten 2 bucuk saat sonra emzirebilirsin demişti doktor. Oğlum o zaman küçüktü biraz zor geçmişti. Biberonla içmeyi beceremediği için 😞😞
burcuasel23 Gamzosgamzos iltihaplı 20lik dışım var hemen çekmez diye ağrıyı çekiyorum. Sennki de iltihaplimiydi
beyzebahsii burcuasel23 1 bucuk aylık bebeğim var geçen hafta dişimi çektirdim. İltihap vardı. Emzirirken kullanabileceğim şekilde bir antibiyotik verdi doktorum. Kullandıktan sonra çekim yapıldı ve bebeğimi emzirdim. Herhangi bir problem olmuyor merak etmeyin 😊