161 Kızım 27 aylık henüz tam bizim m gibi konusamıyor yani yasıtları genelde bizim duzeyimizde konuşabiliyor. Her derdini anlatıyor anne baba vs gibi bssit kelimeleri de soyluyor su iccem yerine fu iccem diyor ya ds anne buraya otur demek yerine anne mu otur diyor yani demem o ki kısa cumleleri kuruyor onları da dogru kelimelerle degil bu durumu yasayan var mı aranızda bu aylarda. Normal mi yoksa doktora danısmalı mıyım kızlar bilgilerinize ihtiyacım var.
Nurten89 161 27 aylık oğlum her kelimeyi az buçuk cikartiyo ama cümle kurma sıkıntılı örneğin baba ise gitti diyo anne gel diyo anne otur , suya" ki "diyo bıçağa uçak diyo yani derdini tam anlatamiyo bu şu sen ben demeyi falan bilmiyo al ver demeyi bilmiyo
hndathn Ben böyle durumlarda caktirmadan doğrusunu söylerdim.mesela kızım suya bubu derdi su mu içmek istiyorsun suyunu verebilirim al bakalım suyunu icebilirsin gibi o.yani sıkmadan tekrar et demeden onun yanlış söylediği kelimeleri ben doğrusunu söylerdim yer edinsin diye beyninde sonra duzeltiyordu zaten