Zeyzey6645 burakeymen bugün aile hekimine sordum su ve sulu şeyler iç gerisi hikaye dedi bestlak malt içeceği süt arttırıcı çaylar dut kurusu hoşaf hepsini denedim artıyor ama genelde güzelce uyuyup dinlenince oluyor
theAna burakeymen bol bol su için. her gün iki üç lt içmeye çalışıyorum ben suyun etkisi çok. Yeşillik ağırlıklı yiyin özellikle dere otu ve yeşil soğan. Kuru incir kayısı hurma kuru dut. Özellikle kuru dutu kaynatıp suyunu içebilirsiniz. Ben şuan her gün bir iki bardak içiyorum. Anason ve rezene sağlıklı değil aksine zararı varmış araştırın mutlaka. Kimyon demleyip içebilirsiniz hem süt artıyor hem gaza etkisi büyük.
Synmannesi burakeymen kaıdnın biri şeker pancarı çok ise yarıyor demişti fırına atmış kızartmış fırında yemiş sen de dene canım ısırgan otu çayı da güzel süt yapar
pamukprens32 Hurma yeşillik rezene çayı kimyon çayı kuruyemiş incir kefir havuç (çok bahsediliyor) sade soda
Esooo56 burakeymen ısırgan otu tohumu pekmezle 1 tatlı kaşığına 1 tatlı kaşığı karıştır sabah ve akşam ye. Bol su iç, armut, ayva, kayısı, incir, sahlep. Doktorum önermişti faydasını gördüm özellikle ısırgan otu tohumu 👍illa pekmez şart değil bal da olur