Barlasmothers Arkadaşlar günüm varda gün salatası olarak ortaya birşey yapmak istiyorum güzel tarifi, fikri olan var mı acaba yardımcı olur musunuz
hemsireemom Barlasmothers şalgamla şehriye salatası yapın bence çok hoş bi görüntüsü var ayrıca youtube de tarifi var hemde farklı
Masalbebe876 Barlasmothers valla bir salata tarifi bulmuştum bayıldığını söylemişlerdi doğumgününde tarifi veriyorum Haşlanan tavuk Kornişon turşu Haşlanmış Mısır Garnitür Hardal_ çok koymayın acı olur Süzme yoğurt
-_Esra_- Makarna salatası Rus salatası Patates salatası Yoğurtlu köz patlıcan salatası Kırmızı lahana salatası Yoğurtlu Brokoli havuç kırmızı lahana salatası Şehriye salatası
Barlasmothers hemsireemom içinde şalgam varua o beni biraz düşündürdü hiç yediniz mi peki nasıl bir tadı vat
Barlasmothers Masalbebe876 bunu bende bir yerde yemiştim çok güzeldi ama açık bir tarif veya verebileceğiniz bir site var mı özellikle ölçü olarak
Masalbebe876 Barlasmothers canım youtubdan izleyebilirsin koydum linki bende burdan görmüştüm garnitür koymamıştık galiba geri kalan herşey koyduk
hemsireemom Barlasmothers evet ben sık sık yaparım çok güzel oluyor ve her gelen misafirim mutlaka tarif soruyor 🙂
14072023 Barlasmothers erişte salatası çok güzel oluyor erişteyi biraz kavur tereyağ ile pilav gibi pişir Ayrı bir tavada da Kapyabiber kabak havuç az yağ ile çevir kızart Mısır kornişon dereotu Mayonez yoğurt tuz at hepsini karıştır farklı bir lezzet kime yaptıysam çok beğenerek yediler
Synmannesi Barlasmothers canım pancar salatası yapabilirsin pancarları haşla düdüklüde yedi 8 dakika küp küp doğra sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor istersen kereviz salatası yapabilirsin ben çok seviyorum kereviz rendeliyorum sarımsaklı yoğurt ceviz ve zeytinyağ döküyorum sarımsak iste yerseniz sarımsaksız yoğurtla yapabilirsin kısır yapabilirsin salata olarak yogurtlu tavuk salatası yapabilirsin patates salatası yapabilirsin havuç Tarator yapabilirsin
Khaleesiii Barlasmothers bu makarna salatasını ne zaman yapsam sürekli tarifini isterler kavrulmuş havuç ve sosu lezzetini ikiye katlıyor tavsiye ederim