Momlady Merhaba kızlar kızım su içmiyor kaşık, bardak, biberon, alıştırma bardağı ve suluk hiç biri ile içmiyor pekmek ile karıştır denilmişti gene içmedi veya ayran yaptım ama daha sulu onu da içmedi yogurt ve pekmezi seviyor oysa var mı bir öneri :/
Momlady Bu ara mamada içmek istemiyor yeni diş çıkardı bu nedenle ek gıda çok vermek istemiyorum tek mama içsin ve sıvı alsın diye..
hestiaone 6 aylık oldu ve ek gıda vermıyorsanız ilerde zorlanabilirsiniz yeme konusunda.eline soğuk salatalık,pırasa gıbı seyler verip dıs sancısını rahatlatmasına yardım edebılırsınız
Momlady Sorduğum soru hariç başka konularda yazılmış arkadaşlar okuduğumuzu anlamıyor muyuz ve neden fikrinizi sormadığım konu hakkında öneride bulunup sorguluyorsunuz 😂
hestiaone Momlady çok biliyorsanız kendı yazdığınızı kendınız okuyun önce, sıze ınsan gıbı yardım olmak için yazmışız verdiğiniz cevaba bakın. Ek gıda vermek ıstemıyorum dıye yazan ben myim ? Ek gıda almayan cocuk sutten veya mamadan su ıhtıyacını karsılar bu yuzden ekstra su ıcme ıhtıyacı duymaz, o yuzden ek gıdayla ılgılı yorum yazılmıs sıze bu kadar basıt
Momlady hestiaone ek gıda vermek istemiyorum değil ek gıda çok vermek istemiyorum bu ne demektir istemeyerek veriyorum demektir 😅 ayrıca 9 aya kadar tadım sürecidir oysa mama içmek istemiyor diye ekledim gene okuduğunuzu anlamamışsınız 😅