1gunes Kızlar oğlum 8 ay 13 günlük ve son 1 haftadır uykuya direniyor ve yatırınca ağlıyor emekleme pozisyonu alıp kalkıyor sizinde böyle mi bebisler dış desek dişlerini çıkardı çok şükür başka neden olabilir .
Esrakdr 1gunes bizimde aynı sorun vardı neler çektim neler 😔 meğer çocuğun süt ürünlerine karşı alerjisi varmış gaz olmuş ondan dolayı uykuya direniyor mus. Ama benim oğlum çok ağlıyordu gece gündüz demeden
Esrakdr 1gunes ha bide benimki önceden beşikte uyurdu şimdi kucakta uyuyor bide öyle deneyin isterseniz . Belki uyku pozisyonundan rahatsız olabilir. Ben kucağıma yatırıyorum 2 dk direniyor sonra şarkı soyleye söyleye uyutuyorum
24032023 1gunes canım yaa benjm de 8 ay 14 günlük bir oğlum var 😁 8. Aya girmeden önce hep böyle oluyordu uyamak istemiyorum g3cekeri bile bas bas bağırıyordu ama şimdi geçti çok şükür atak olduğunu düşündüm bende
1gunes Esrakdr ya,geçmiş olsun, cok şükür bizimkinde bi sorun yok ama neden uykuya direniyor bilmiyorum
1gunes Esrakdr yok kuzu onu da denedim beşiğe alışkın olduğu için kuşağında sallasam da meme vermediğim için alışkanlığı yok hiç
Esrakdr 1gunes ah ben neler çektim . Besiksiz uyumuyordu hiç bibyere gidemiyordum.sonra bu huysuz döneminde kucakta bı uyudu hala devam ediyor. Bence ısrarla dene biz öyle yaptık. Beşik yüzünden büyük araba aldık bagaja kurup öyle gidiyorduk
1gunes sleepnessnami ay inşallah benim ki de düzelir her gün 9 da uyuyordu Şimdi zorla 11 de uyutuyorum şaşkınım gündüz çok uyuyor acaba ondan da olabilir mi
Beril4226 Benim kızımda iki gündür aynı uykuya direnme hat safhada inşallah kolay atlatriz atak haftasını
Seren-karan Benimde öyle ya gözleri kapalı ama elleri ayakları durmuyor bide ağlamaklı zorla dalıyor bu ataklar nedir arkadaş böyle anlamadım
Esrakdr 1gunes valla ben uyku eğitimi almayı bile düşündüm sırf bu beşik olayı yüzünden. Şimdi çok şükür Allah’a kucakta uyumaya alıştı . Ara ara yine dene bence Canim inşallah tez zamanda sende beşikten kurtulursun