ayseanne43 Merhaba arkadaşlar. Bebeğim için anne göğsüne yakın diye tomme tippe emzik almıştık ama bebeğim avent tuttu bunu tutmadı. Uyguna vereceğim. 6 -18 ay
QueenAnne 6/18 demişsiniz bebeğiniz o aya kadar tutmadı sonramı tuttu acaba bende awrnt ve birçok marka denedim hala tutmuyorya oyuncak etmiş kendine benimkide 6 ayı geçti
sevdakursunu01 QueenAnne bende bu durumdan muzdaribim her emzikten aldım hiç birini tutmadı öneriniz nedir acaba
ayseanne43 QueenAnne evet doğduğunda aventi de almadı bu zamana kadar ama yılmadım çünkü hiç durmuyor çok zor uyuyor uykuya geçirmek için kullanıyorum şimdi
QueenAnne sevdakursunu01 önerim yokki bende sürekliiii deniyorum bakkal emziğinden tutun awente kadar hepsini denedim olmadı dedim onlar ↉ olduğu için belki küçük geliyordur 6/18 awent aldım alıyor oynuyor atıyor ısırıyor damağını kaşıyo atıyor
aslansmoms deli_bir_hatun bende anlamıyorum emzik satanları açıp deneyip/kullanıp satıyorlar ne kadar hijyenik 🙄
ayseanne43 aslansmoms beyazi bir kere denedim direk çıkardı. Maviye hiç dokunmadık . Kaynatılıp kullanılabilir bence. Kullanan da var.
mom-1 Bir kere de olsa denenmiş emziği satmamalısınız kücücük bebek baskasının agzına soktugunu neden emsin ? Mikro var enfeksiyon var töbe yaa daha neler görücem