Rumeysa-1 Kızlar çocuklarınıza tvyi nasıl.biraktirdiniz ya bizimki yemek.yerken ariyor sadece bu arada kızım.13 aylik önerilerinizi bekliyorum
Iremylcnkya07 Rumeysa-1 ben yemek yerken açıyodum bide çok huysuzlanırsa ama saatlerce değil artık hiç açmıyorum hiç iyi bişey değil tv aniden kapatın yemek yerken sen şarkı söyle ben öyle yapıyorum yasa beraber yiyoruz
Zlm Rumeysa-1 acmiyosunuz o agliyo acmiyosunuz bagiriyo tepiniyo acmiyosunuz bir gün iki gün üç gün bu şekilde devam ediyo çocuğuna göre bir haftayı da bulabilir ama en sonunda kabulleniyo ve alisiyo. Kitap falan yapabilirsiniz küçük oyuncaklar hem onlarada yedirir
Mrvsmt2502 Rumeysa-1 vermeyerek. Vermeyip ağlıyor diye yemek yemiyor diye hemen açarsanız direnince açacağınızı anlar daha çok inatlaşır. Kitap verin eline sevdiği bir şeyleri verin. Sizde ilgilenmeyin telefonda görebileceği bi yerde olmasın
Rumeysa-1 Kızlar bana umut olun tecrübelerini anlatın biraktirabilirim dimi artık tv olan odada yedirmeyeceğim aç kalır diye korkuyorum ama.ac kalması alınmasından iyidir şuan
1gulceninannesi Rumeysa-1 sohbet edin. Aklınıza hiçbir şey gelmiyorsa bile yemeğin yapılışını anlatın, şarkı söyleyin sizi dinlesin gözlerinize baksın. İnanın daha mutlu olur, zamanla yemek de yer biraz sabır ve kararlılıkla yaparsınız. Onun iyiliği için ☺️
Rumeysa-1 Mrvsmt2502 telefon ile asla uğraşmam zaten onun yanında babasına öyle ama bir kere o tvye alıştı ya ondan oldu bu neyse umarım başarılı olurum