Brnky12 Merhaba, oğlum sünnet olalı 2 ay oldu ve pipisi içe gidiyor, biraz araştırdım gömük penis şeklinde geçiyor. Sünnet sonrası böyle oldu. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Çözümü ne oldu? Tekrar sünnet mi gerekiyor :(
Berko Brnky12 Bizimde öyle doktor olur dedi 3 4 ay oluyor sünnet olalı elinde böyle dışarı çıkar arada dedi
anneko_ Brnky12 merhaba bizim de sünnetten bir ay sonra bu başımıza geldi deri yapışmış ve içi enfeksiyon dolmuştu tekrardan doktora götürdük onu bir tane aletle tutup geri doğru sıyırdı o sıyırdığı yerden sarı irin doktorun yüzüne sıçradı baya bi aktı yani o an çok şaşırdım çocukta tuhaflık var diyordum pipisinde eşim normal düzelir diyordu.yani aynı şeyden bahsediyorsak sizde bir gidin muayene ettirin öyle emin olun.geçmiş olsun 🙏🏻
elagozlu35 Brnky12 Geçmiş olsun bende ufakken sünnet istedim doktor ile gömülü olur yaglı kasık bölümü demişti o yüzden 1 yaş sonrası dedi yaptrn
Tugba_5559 Brnky12 mrblar bebeğim biraz kilolu olduğu için bizde gömük penis sorunu yaşıyoruz. 4aylikken sünnet ettirmiştik. 2yasinda ve hâla aynı sorun var. Düzeldi mi sizinki acaba
Uzayyy Gömülü pipi , kasık bölgesindeki yağlanmadan olur . Bebeğiniz aslında gömülü pipiye sahiptir sünnetten sonra olmamıştır . Sünnet ettirmeden önce gördüğünüz şey pipinin derisidir . Deri alınınca da pipi yokmuş gibi içeride durur. Her bez değişiminde 10 sefer felan kasıklara baskı yapıp pipiyi dışarı çıkarın ve kasıklardaki yağların yakımını hızlandırmış olursunuz . Sünnet bölgesi iyileşene kadar yapmazsanız eğer deri kasıga yapışır ve tekrar ameliyat gerektirir