tumbito Merhabalar sevgili anneler, minik kızıma okumak için bi kaç farklı hikaye kitabı aldım fakat pek sevemedim. Kötü sonla biten pek çok hikayeye denk geldim. Daha onların hayal dünyasına uygun kitap önerileriniz var mı? Her türlü öneriye açığım 🌸
Gizzzzz-giz tumbito sincap kitaptan al çok iyi gerçekten ben de bir sürü kitabı var cırtlı kitap var ama şimdi kızımın favorisi tekerlekli kitap ve hareketli kitap kaç yaşında kızın
1anne2cicek tumbito bugün Tübitakin sitesinde 1 yıllık abonelik dergilerine rastladım 🥰 henüz almadım ama almayı düşünüyorum en kısa zamanda sizin bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorim ama etkinlik kitapları falan da satılıyor uygun fiyata bence bı göz atmalısınız☺️
tumbito Gizzzzz-giz 14 aylık. Evet görmüştüm daha önce. Set olarak mu aldınız acaba? Hepsiburada da bi link çıktı karşıma
Gizzzzz-giz tumbito set değil hayır 2 tane fenerli kitap aldım iki tane merhaba orman merhaba çiftlik 2 tane kirpicik aldım 3 tane hareketli kitap 2 tane bu kocaman gözler kimin ve tekerlekli kitap aldım ve puzzle kitap aldım bir tane beni de yanına alır mısın sanırım adı hepsi harika kitaplar ben bile keyif alıyorum ama tekerlekli kitap ve bu kocaman gözler serisi sizin için olmaz daha kğçğk bebeklere diğerlerinden alabilirsin bunlar daha çok çocukla vakit geçirmek için olan kitaplar aşırı keyifle zaman geçiriyorlar komple set yerine böyle hepsinden kitapların yorumlarına bak videolarına bak almadan önce eminim çok memnun kalacaksın bunlardan
Gizzzzz-giz tumbito evet tek tek al çeşit olsun set alıp hep aynı çeşitle oyalama bence indirime ek indirim geliyor aklımda bulunsun kirpicik serisi efsane iyi fiyatı 98 leri görüyor o zaman hemen al en dip fiyatlar
Gizzzzz-giz tumbito şimdi alma baktım düzgün indirimi yok ben takip ediyorum haber verecem sana indirim de
tumbito Gizzzzz-giz çok teşekkür ederim ❤️ iki tanesini akşam sipariş edecektim. Parça parça alabilirim şu am için. O zaman bekleyeyim, toplu alırım hem 🥰
Gizzzzz-giz tumbito şimdi var 11 11 indiriminde 100 TL ye düşen merhaba serileri hareketli kitap ve kirpicik serisini alabilirsiniz hepsi burada da