BanniCici Merhaba anneler , oğlum 5 aylık. Emzirdiğim için diyet yapıyorum. Süt , yumurta, kuruyemiş, tavuk, domates, pirinç, soya alerjisi var. Glutende şüpheleniyorum. Ne yiyeceğimi şaşırdım artık devamlı patates yiyorum. Bu süreçte ne ile beslendiniz?
Morbalon BanniCici kuzu eti , pirinç, salatalık, zeytin ve patates benim gönül rahatlığıyla yediğim şeylerdi. Bunların dışına çıktığımda kakada kan görüyordum. Glutensiz unla ekmek yapıyordum. Sütümün kalitesi için de her gün kuzu eti yiyordum.
GericekilmeKorunmaDegill BanniCici öncelikle gecmıs olsun banada diyet bu diyeti verdiler.yapmama ragmen hala kankı kaka var bebegmde ne yapacagımı yiyecgmi bilmiyorum sütümde cok azaldı
ALPARSLAN_bey BanniCici bizdede süt alerjisi var kuzu kıyması verdim huysuzlandi sivilceler çıktı vermiyorum
BanniCici GericekilmeKorunmaDegill çok teşekkür ederim listenizi paylaştığınız için size de çok geçmiş olsun . Sizinde diğer saydığım besinlerin birine veya birkaçına alerji olma durumu olabilir mi yumurtayı kestiniz mi
BanniCici Minaa66 kızımda sadece süt alerjisi vardı oradan tecrübeliyim. Huzursuzluk kanlı ve mukuslu kaka ishal yoğun karın gurultusu,yüzünde sivilceler , hiç uyuyamaması , morarırcasına ağlama, egzama belirtiler bunlar. Sonrasında test yaptırdık ve birçok şeye alerjisi olduğunu öğrendik. Çünkü süt ürünleri ve paketli gıdaları da tamamen kesmemize rağmen rahatlamamıstı testte öğrendik diğerlerini
Minaa66 BanniCici söyle anlatayim benim kizimda 4 aya kadar sadece anne sutu aliyordu ve hic birseyi yoktu hersey guzel ilerliyordu sut azalma durumum oldu ve ac kalmaması icin mama aldik verdim uyudu uzerine sonra cok feci kustu yani bogulma riskinden şans eseri kurtulduk o derece kotu ilkinde cok verdik belki bunyesi kaldirmadi diye dusunduk esimle sabah yine verdim yine kustu busefer agiz kenarlari kızarip kabardi boyle bir iki devam etti acile goturduk mama yaramamistir degisim yapin alerjikse dokuntu olmadan getirmeyin vs dediler tabi kizimin kakasi da degisti kusmalar kizarmalar artti hatta emzirdigim zaman da kizardi dudak kenarlari 3 4 marka degistik yani baska doktora goturduk yesil alan acilar randevu vermediler alerjik bolume boyle surunduk anlicagn canm 5 6 doktor gezmisizdr suan aptamilin alerjik mamasını kullaniyoruz ve hic bisey olmuyor guzel guzel iciyor ve ben alerjisi olmasa bunlar olmzdi diyorum hicbir doktor anlamiyor bu durumu oyuzden sordum sanada nasil cikicaz bu isin icinden biz
BanniCici ALPARSLAN_bey halbuki dana kıyma rahatsız etmesi lazım dimi kuzu kıyma da çapraz bağ oluyor sanırım
Morbalon BanniCici 9 aylıkken artık hiç bir şeye alerjisi kalmamıştı tüm besin gruplarını denemiştik.
Morbalon BanniCici rica ederim. İnsan yaşarken hiç geçmeyecek sanıyor ama geride kalıyor hepsi endişelenmeyin🌸
BanniCici Morbalon umarım🥹 kızımın süt alerjisi vardı sadece 1 yıl diyet yaptım geçti. Oğlumun çoklu besin alerjisi olunca zorlandım açıkçası
BanniCici Minaa66 yaa çok geçmiş olsunn size de muhtemelen alerji yani bariz belli kaç aylık peki bebeğiniz