Masalina12 Kızlar merhaba bebeğim dört aylık dişleri yok zaten daha ama emzirdiğim zaman ağlayıp ısırıyor göğsümü afedersiniz diş çıkıyor olabilir mi zaten diş belirtilerin hepsi var diş olabilir mi bu ilk çocuğum tecrubesizim 🫠
Bal38 Masalina12 damak diziyordur. Damakları sertmi bakın bi anlarsınız zaten benimkide öyle nasıl ıstırıyor 3 tanede azı çıktı en azından daha siziki acıtmıyodur 16 aylik olacak 12 disi var mahvediyor beni
Masalina12 Bal38 Allah sana kolaylık versin kız dişi yok ama acıtıyor bide eli sürekli ağzında ağlıyor salyası akıyor elini çok külahıma da atar
Bal38 Masalina12 evet bak damak diziyor kuzum çok sürmez çıkartır eymende 3 aylıkken diş dönemine girmiş dedi doktorumuz damakları böyleydi ama hemen patlatmaz 1 2 ayı bulur dedi 6 ay 2 günlükken ilk dişini çıkarttı
Masalina12 Bal38 aşkım valla benimki bir aydır öyle valla insallah çıkarır sizde de meme reddi yapıyormydu eymen
Bal38 Masalina12 valla kuzucum şöyle diyim zaten 3 aylıkken diş dönemine girdi dedi ya doktor zaten ben doktora meme reddi için götürdüydüm gündüz emiyordu gece memeyi tutturana kadar ciglik cigliga agliyordu eymen 3 buçuk aylıkken 15 gün 4 ay atağımıdır artık dişmişdir 15 gün ne gece ne gündüz uyumadı 1 gram hep agladi mizmiz durmadı meme emmedi