safinaz1 hayalperest__ bende var aslında işe yarıyor ama düzenli takmak lazım bunu takınca malesef hiç bir iş yapılmıyor. Yarım saat öneriyorlsr günde
BelaCivciv hayalperest__ Doktora sormadan kullanmayın. Kardeşim sormuştu, doktor şuan için spor ve yüzmeyle düzeltebilirsin korse daha kötü yapar demişti. O yüzden kendi başınıza karar vermeyin derim.
metehaninannesiiii hayalperest__ belli olmuyordu ki aklima gelince takiyordum ondan faydasını görmedim
hayalperest__ metehaninannesiiii bunda 3 saat demişler ama doktorlar öneriyor mu siz kendiniz mi almıştınız. Düzelteyim derken daha tembel olmasından çekiniyorum
hayalperest__ safinaz1 yorumları çok iyiydi. Düzenli kullanıp faydasını gören yazmamış sadece rahatsız etmediğini rahat iş yapıldığını yazmışlar.
metehaninannesiiii hayalperest__ doktorum onermedi soyle onermedi yasim ilerlediği icin eski haline dönmesi imkansiz ama en azindan kambur durmani engeller dedi o sekilde aldim
hayalperest__ BelaCivciv benimde aklıma geldi tembellik yapar mı acaba diye doktordan duymak daha iyi oldu teşekkür ederim