kucuktirtil16 Arkadaşlar lütfen yardım edin 22 günlük bebeğim üç gündür yüzünde sivilceler çıktı bütün yüzünü anlını kapladı daha çok küçük bu durum başına gelen var mı ne yapmalıyım lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle
acemiannegeldi kucuktirtil16 merhaba, 21 günlük bebeğim var ben de aynı durumdayım çözüm buldunuz mu geçti mi acaba
Yagmurcmn kucuktirtil16 Bakın bebeğim böyleydi doktorlar bebek yağı veya nemlendirici sürün günde 2 3 kere dedi 40 çıkmadan geçti 1 haftada falan
Zynp12 Bizde de olmuştu süt ve süt ürünlerine alerjiniz vardı onları kesince geçti, belki kendiliğinden geçer belkide alerjidir
pozitifanne06 acemiannegeldi benim de 21 günlük bebeğimde yüzünde sivilceler var nasıl geçecek acaba :(
acemiannegeldi Yagmurcmn Amaan benimkide gittikce böyle oluyor. Ama geçmesine sevindim canım Valla içimi rahatlattın maşaAllah pamuk gibi olmuş bebişin 🧿🧿🥰 dalin var bebek yağı onu kullanayım bari.
blogbyirosh Yagmurcmn ya benimde bebeğim şuan böyle yüzü kafası Göğüs bölgesi sizde sadece yüzdemi oldu
Canada10 blogbyirosh muhtemelen alerjidir canım. Lohusalık döneminde süt olsun diye bizler bol bol helva yeriz o susamdan olduğu için başlica alerjen mesela egerki sende yiyiyorsan yüksek ihtimal ondan kes düzelir ✨