Gul-nur Kızlar yurtdışından bir tanıdığımız bana parfüm getirecek bir kaç tane. Ama ben kokularını hiç bilmiyorum. Hangi marka alim kararsız kaldım. Eğer bana fikir verirseniz çok mutlu olurum. Bütün büyük markalar var.
2boymommy Gul-nur Yves saint laurent - libre Armani - my way Boss - ma vie (Hangi ülkeden gelecek acaba ona göre bi tane parfüm var coook uyguna ve coook kalici La rive - her choice diye)
pasaklisinkukuli Gul-nur açık parfüm satan yere git bir kaç koku listele kokularına bak öyle sipariş et koku görecelidir
Newmummy222 Gul-nur maddiyat sorun değilse valentino-valentina (Türkiye’de yok zaten), givenchy l’interdit, Bvlgari - splendida jasmin noir
Uzayyy Kepekekmegi Bu da daha kadınsı kokuyor . Günlük için uygun değil ama özel geceler için iyi bir tercih kokuda
Gul-nur pasaklisinkukuli aklımdan geçti ama hepsini koklamam mümkün değil o yüzden kafamda fikirlerin oluşmasını istedim ☺️
Asyaveannesi04 Gul-nur ysl libre imza kokum her gün en az bir kişi soruyor😅 dior possion girl, jimmy choo da güzel 😍
Cocolingo Gul-nur ben armani code femme çok seviyorum, emporio armani she biraz pudramsı çiçeksi güzel bir parfüm, valentino voce viva, masion francis kurkdjian.