melegininannesi38 Valla benim bebeğim hiç Bi mamayi icmiyo zorla içermem lazım artık geçen hafta cuma 4400 cikti kilosu tatildi bu hafta yani bugün 4440 çıktı arada fark yok kilo alamamis 2 buçuk aylık
Nurdemirrr melegininannesi38 çok az bi süre var ama arada bizimde cumaydı 4 gün önce doktor kontrolüne qttk perşembede aşımız war 1 hafta oynayacak sizin 4 qün az qbi qeldi yada almalımıydı 4 qünde kilo doktor bsey dedimi
melegininannesi38 Nurdemirrr kjzu ben bugün saglik ocağına gittim geçen hafta 4400 idi bugün gittim 4440 yani kilo almamış ne olacak böyle bilmiyorum valla ya kafayı yiyeceğim mamayi da yemiyo
Nurdemirrr melegininannesi38 doktora sormak lazım nasıl bi yol izlenmeli dye bizimde perşembeye sağlık ocağında aşımız var geçen haftada doktorda tartıldık bakalm 1 haftada fark olacakmı
gmzzmrtt melegininannesi38 anladım canım seni emmek istiyor o zaman. Farklı mamalar dene bi de. Onun seveceği bitane olur belki. Hani emziriyorsun ama kilosu aynı sütün yaramıyordur yağsızdır belki sütün ondan kilo almıyordur. Sütün yağlandıracak şeyler ye fındık ceviz badem bi araştır bunu canım anne sütünü yağlandıracak gıdaları.
melegininannesi38 gmzzmrtt kuzu benim.iki göğsümü sagdigimda 2 saatte 30 cc sut bile çıkmıyor baya baya azalmış
gmzzmrtt melegininannesi38 benim dediğim gibi yap bi de. Sütünü yağlandıracak gıdalar ye bakalım bir de öyle takip et bebeği. Sağdığında sütün üstüne yağ çıktı mı