beyzacmvrc sonmeh babasının aynısı kızım 😅 bu kadar olamaz yani kafayı küçültüp kopyala yapıştır yapmışlar 😅
Dmt-01 sonmeh benim akrabalarım bana eşimin akrabaları eşime benzediğini söylüyor.Bana göre bana benziyo.Tamamen benim küçüklüğüm yani:)Ama dışardan biri görse aynı annesi diyor
hndathn Oglumda kızımda babalarina benziyor esimde kayınvalideme benziyor bu sebeple kv deme de benziyorlar😁 hatta benzemiyorlar tıpatıp aynilar. Bende işte napayım taşıyorum doguruyorum falan o kadar katkım🤣
Deletedmom_109 sonmeh eşimin iş arkadaşları ilk defa oğlumu gördüklerinde şok yaşamışlardı o kadar eşime benziyor oğlum 🥹😁😁
Beraninannesii sonmeh Benim akrabalarım eşime esimin akrabaları bana benzetiyor bana kalsa bana . İkizimi doğurmuş gibiyim çocukluk fotografimla karşılaştırınca tıpatıp aynim.
KayraVeAnnesi_06 sonmeh Bana benziyor oğlum , küçüklüğümünde aynısı 🙈 erkek versiyonum herkes severken , sen gözümüzün önüne geliyorsun diyor 🌸 mutlu oluyorum 🧸👶🏻
ebrarmom Her şeyiyle mi babasına benzer be arkadaş. Hadi fiziksel özelliklerini de geçtim damak zevki ve hatta şapka takmak istememesi bile aynı