aylizayaz Selmanur_a okuldan gelen mesajda el bileklerinden basliyor yazmislardi ama bisey goremedim sizde insallahh degldir 🤗
Uras10 Selmanur_a merhaba canım ben oldum Şuan hala tedavim sürüyor göğüsü göbekte Başlıyor ve aşırı ve tatlı tatlı kaşınıyor doktor wilslinson Pomat veriyor ama işe yaramıyor eczanede hapı var ve eczaneler uyuz Kremi yapıyor bilginiz olsun
Selmanur_a Lütfen fikri olan söyleyebilir mi? Yakın çevremde olanlar vardı ama temasım olmadı. Vücudumda belimde kaşıntılar var psikolojik mi acaba var mı anlamadım
Selmanur_a RedFlower_ attım aslında bileğimde kırmızı minik benekler çıktı bileğim kaşınmıyor ama sırtım feci kaşınıyor ara ara karnım bacaklarım yüzüm vs vs tik mi oldu acaba yoksa gerçekten uyuz mu çok tedirginim kendim için değil çocuğuma bulaşabilen ihtimali için
Uras10 Selmanur_a göğüsümde kaşıntı bakmadım hiç gittikçe arttı ve küçük küçük sivilce kaşımaktan yara oluyor uyguladığım tedaviyi oğlum 29 aylık obada uyguluyorum gabiki doktoruna sorarak hap hariç kremler kullanıyorum
Alyanrcn @Selmanur_a bizde öyleyiz bende her türlu var içi su dolu küçük kabarcik sizinki gibi uyuz diyorlar büyük birşey beklemeyin bu sekilde oluyor kaşınıyor tatlı tatlı
Pemo Alyanrcn 5buçuk aylık oğlumda da bu şekilde başladı ellerinde su dolu kabarcıklar oldu başını kaşıdı başına yayıldı.bizim de hala devam ediyor tedavimiz psikolojik galiba ama ara ara farklı yerlerim kaşınıyor umarım çabuk atlatırız
Alyanrcn @Pemo evet evet bizdede kaşıntı yok çok ama çıkıyor ara ara eşimle beyaz sirkeyle ve kükürt ardıç sabunlarıyla yıkanıyoruz