Ege4535 Kızlar 2 dışımız cikti baska dis gorunmuyor ama distenmi ataktanmi bilmiyorum bu aralar sürekli saat başı yarim saatte uyanıyor aaynj durumda olN anneler siz neler yapıyorsunuz ya da bu durum geçici mi bilen var.imi çok yoruldum uykusuzluktan
Kubrabsyg Ege4535 8 aydan bende bildiriyorum bittim tükendim 15 20 gündür. Sürekli sürekli uyanmak mahvetti. 😞 bende çok hastayım mahvolmuş durumdayım
Oglum00 Ege4535 bizde uyanma yok ama sürekli bi sağ bi sol dönüp duruyor ayaklarını kaldırıp vuruyor. Saatlerce böyle uyuyo
Alpmomy Ege4535 aynıyız canım malesef gece yüz kere uyanıyor artık o kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam 😔😔
Zrf Alın benden de o kadar. 2 saatte kalksa oh biraz uyudum derim,2 saat içinde 7 defa kalktı dün gece gerisini siz düşünün…
Zrf Ege4535 4. Aydaki uyku gerilemesi den sonra daha sık uyanmaya başlamıştı ancak 6. Ayın başından beri felaket durumdayız. Yani sırtı yatağa değse uyanıyor yanımızda bile yatmıyor
Oglum00 Ege4535 bize doktorumuz cargel mi ne adı onu verdi ama pek bi işe yaradığını düşünmüyorum ya tetagil nasıl