Asli93 2 yaş altı çocuklar kesinlikle kullanamaz diyor bebeğim 5 aylık doktor reçete ediyo nasıl iş ben anlamadım ya...
Naz1905 Asli93 2 aş altına kullnmıo bende öle biliyorum bzm eczacmz vermedi o yüzden onun yerine aferin kullndk kilosu na göre ve kzdı yni bunu nie yazıolar die
Deletedmom212 Asli93 bizede vermişti doktorumuz iburamin zero 100 mg/1mg/5ml süspansiyon yazıo kasıgın yarısı kadar ama sadece 5 gün demişti 5 gün kullanmıştık
Ela41 Asli93 benım bebeyımde 5 aylık kulakları agrıyo dıye verdı bı cay kasıgı verdım sabah aksam 5 gun recetede oyle yazıyo doktora sorunca ooo oyle yazıyolar ama bız neler verıyoz dıyolar🤔☹️
BuseK Asli93 bahsettiğiniz ilaç resmi gazete kararı ile toplatılıyor yalnız bilginiz olsun kullanmayın bence 🤷🏼♀️
Asli93 Bende 1 kere verdim de korktum öyle yazınca ya içimi rahatlattiniz teşekkür ederim cevaplarınız icin
busrasahinn Asli93 bizde kullandık canım 14 aylık hălă da usuttugunu hissedersem yada soğuk bir yere gidip geldiysek veriyorum ben evde hep bulunduruyorum
Ozlemete Asli93 iburamin ilaçı toplatıyorlar diye duymuştum ben bi internetten araştırın isterseniz..