atlas41023 1 ay 1 günlük bebeğim var. 2-3 saatte bir sağım yapıp anne sütü veriyorum. Her sağımda 120 cc ye yakın çıkıyor. Yeterli mi acaba karar veremiyorum. Ona gore mama takviyesi vermeyi dusunuyorum😬
atlas41023 pasaklisinkukuli kilo alımına doktor iyi diyor. Cişli bez gün de 5 defa oluyor kaka ile birlikte.
atlas41023 AEgemm 3256 gram dogdu bi hafta once 4200 gram geldi yarin saglik icaginda aşısı var tekrar tartacagiz
atlas41023 senuray emiyor ama 5 dakika da bir uyuyakaliyor aktif olarak emmedigi icin icim rahat etmiyor ne kadar emdigine karar veremiyorum doyuyor mu anlamiyorum cozumu sagmakta buldum en azindan kac cc ictigini biliyorum
AEgemm atlas41023 tarttırınca sorun sıkıntı yok derlerse yetiyordur. Ben de çişli bez sayısını takip ediyordum kaka yapamıyor diye dertleniyordum meğerse beslenemiyormuş
Aslan2103 atlas41023 emiyorsa bence biberonla vermeyin. Alisirsa kolayına gelir emmek istemez. Hele 4. Ay ataginda meme reddi yasaniuo biberon verirseniz iyice birakir
AEgemm atlas41023 istediği kadar emziriyorum sonra sağıp süt veriyorum. Uyandırıp uyandırıp emziriyorum