Tmmtmmtmm Kızlar saatlerdir gazı var bebeğimin kakasını da yapamıyor zeytinyağı felan iyi gelir mi poposına sürsek bu gecelik yarın doktorundan damla isteyeceğim ama idareten evde yapabileceğimiz bişey var mı ya
Gldekpnci Tmmtmmtmm ne kadarlık bebeğiniz bilmiyorum ama kabız olduğu dönemde çok az mıktarda pamuğa doğal zeytınyagı dökerek bi kaç damla poposuna masaj yapıp uyarma yapmıştım gaz için damla kullanmıştık onun harıcı YouTube da gaz masajları var onlara bakabılırsınız
Metoomom Tmmtmmtmm kabız olduğu zman mamasının içine 5 6 damla kadar zeytinyağı koyuyorum iyi geliyor.
Nikita Tmmtmmtmm ayaklarına ılık havlu koyun. Yüzüstü omzunuza başı gelecek şekilde üzerinizde yatırın. Zeytinyağını bilmiyorum ama sıcak banyo ve dediğim şeyler kızımı rahatlatırdı.
portakalreceli_ Canım bisiklet hareketi yaptır ayaklarını karnına bastır biraz beklet o şekilde gazını çıkarsın zeytin yağı ile karnını ov dairesel hareketle bide sıcak su torbası tut ayaklarının altına karnına çok işe yarıyor bu şekilde. Bebeğim çok gazlıydı bütün damlaları kullandık fayda etmedi sadece Simplex damla var mavi şişe onun çok çok faydasını gördük.
Canseldrvs Bebeginiz kac aylıkk kiraz cekirdeği varsa karnina ve bacaklarina koyabilirsiniz elinizde yok ise sicak su torbasini havluya sarip cok dikkatli bir sekilde koyarsaniz sicak rahatlatacaktie yüz üstü pozisyonda veya bacaklarinı toplayarak gezdirebilirsiniz iyi gelecekler ayrica kimyon rezene anason caylarini siz icerseniz bebeginizde gaz konusunda bir rahatlama olur biz bu dönemi öyle atlattik gaz damlasi olarak ta maflor tavsiye ederim
Nafe Tmmtmmtmm duş iyi gelir yüz üstü yatırın o da iyi geliyor sap simlex kullandık baya iyi geldi bize
bakkalemzigi Tmmtmmtmm kaka yapar pozisyonunda tutun arada , karnına ılık havlu koyabilirsiniz , bebek yağı masaj , duşta ılık suya oturtabilirsiniz , aklıma bunlar geldi
Yusufff-41 Tmmtmmtmm popoyu uyarma ağızdan ver canım doktor bize bir çay kaşığı sütüne ya da mamaya karıştır biberon ile ver biberon kullanmiyorsan ağızdan verebilirsin demişti
papatya09 Tmmtmmtmm dün benim bebeğim de öyle oldu gazını çıkartıyordu ama akşama kadar kakasını yapmadı akşam sabun koydum hemen yaptı
Metoomom Tmmtmmtmm yoğun bakımdaki hemşireler veriyordu. 15 günlüktü önerdiklerinde. Bir sıkıntı olacağını düşünmuyorum. Ben kac sefer bir şey olmadı. Şuan 25 günlük olduk.
senem98 Tmmtmmtmm sevim kuruçay gaz kolik masajını yap hemen rahatlıyor bebekler canım bir de emzirirken 5dk emzir sonra memeden ayır gazını al devam et tekrar emzirmeye gazını azaltıyor damla çok işe yaramıyor maalesef benim bebeğim kolikti en iyi gelenler bu