Doruk20222 Merhaba kızlar ışıklı sesli oyuncak almak istiyorum hangisini önerirsiniz yürüme arkadaşı tavsiye eder misiniz bebeğim yürümeye korkuyor ama yürüyecek gibi de şimdi alsam yürürse gereksiz mi olur sizce
Tosbikannem Doruk20222 yürüme arkadaşı da olabilir ışıklı aktivite masası da olabilir 2side yürümeyi teşvik ediyor
Syds Yürüme arkadaşı biraz itince sanki gizli gidiyor gibi geldi bana. Korkan bir cocuksa düşebilir. Aktivite masası daha iyi olur tutup kalkarken alışır
Doruk20222 Syds hızlı mı demek istedin canım aktivite masamız var şimdi yürüme arkadaşı almam mantıklı mı başka bi ışıklı sesli oyuncak mı alsam diye düşünüyorum
Syds Doruk20222 Evet hızlı. Yeni öğrenen ve korkan bir çocuk için bence çok tercih edilmemeli. Tek başına bıraktığınızda ani düşmeler olabilir aldık ve kullanamadik yerde kapalı vaziyette oynuyor genelde. Biz koltuğun üzerine dikkatini çeken oyuncaklar koyuyoruz bazen onlarla ilgilenirken arada tek eliyle adımlıyor
sedaozdemir Yürüme arkadaslarinin daha sonradan oturakli kucuk araba olanlari var,binip suruyorlar,bende var,Fisher price Kaydifak var evde ,cok guzel vakit geciriyor,oneririm,tabi yurudukten sonra