kızlar oğlum 10 aylık Perşembe günü bu 12 ayda yapılan aşının 9 ayda yapılanı vurulduk geç vurulmamizin nedeni doktorumuz onay vermedi hastayız diye bronşlarimiz doluydu sonrasında başka enfeksiyon geçirdik derken iyileşmesini bekledik yeni olabildi. 9 ayında hastayken uyuz tedavisi atlattık yeni ilaclarimiz bitti 1 hafta kadar oldu ama uyuz tedavisinde iyileşmeler oldu leke vs lalmadi bu ikinci tedaviydi yeniden nuksedenilir diyeceksiniz evet edebilir ama ikinci tedavisiydi şimdi vücudunda bir sivilce gibi düşüşünün o kızardı ici sisti sonrada kabuk bağladı ama biz persembe günü bu aşıyı vurdugumuzda sinek ısırığı gibi vardı sonra bu şekilde oldu sizce şu çiçeği mi dir bulaşıcı mı neden olmuş olabilir artık bu süreçler beni gerçekten çok yordu rabbim tabiki başka dert vermesin ama çocuğum sanki yoruluyor gibi hissediyorum bu beni çok üzüyor, hayır temas ettiğimiz küçük cicuk yok bebek yok yani ya babannesi amcası teyzesi vs babası var annanemiz İstanbul’da oraya da giidicez bır hafta sonra hep diken üstündeyim yani ne hasta gitmek istiyorum ne hasta dönmek istiyorum.