Sevval1507 1annne üç buçuk aylık sürekli dışarı asıyorum. Güneş görmesin ishal yapar diye birşey duymuştum ama inanmadım hic
Ozge_5555 1annne bnm de bildiğim bebeğin 40 ı çıkana kadar dışarı asilmazmis sonrası asılır 3aylik olmuş aşın ne olacak ki
Mlk026 1annne 40 lı bebeğin asılmaz derdi canım annem ama daha sonra bişey olmaz asmaz öncesinde de bişey olmaz eskilerin inancı
mobesebesir 1annne ben kendimizinkileri de yaz kış içerde kurutuyorum da şey duymuştum bebek kıyafetleri akşam ezanından sonra aşılmaz diye
aylin212_ Sevval1507 aksine havalar güzelken dışarda kurut en sağlıklısı evin içinde zor nem yemek kokusu kurutma makinesi varsa ayrı ama en sağlıklısı güneş rğzgar
Alyanrcn Ben hep balonda telde kuruttum dışarı kötü kokutuyor diye havalarda sicakti ama kurutulmaz diye birşey yok tabiki
Marbling35 1annne hurafelere inanmak buyuk günahlardan sayiliyo gercekten buna inanip sorgulamaniz allah affetsin
Minigim38 1annne akşam ezanından sonra asılmaz diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum. Ben boş odama asıyorum