Tugba0346 Güzel anneler süt sağmak için hangi ürünü tavsiye edersiniz ? Ve sağdığınız sütü nasıl kullanıyorsunuz ? Şu an sütüm yetiyor ama büyüdükçe yetmez diye korkuyorum sizce sağıp saklamalı mıyım ? Önerilerinizi bekliyorum ❤️
Derya91 Tugba0346 Çalışıyorsanız vaktiniz azsa elektrikli tercih edebilirsiniz ama zaten evdeyseniz manuel olanlarda işinizi görür. Ben lansinoh kullanıyorum memnunum diğerlerini bilmiyorum ama kullanmadığım için
nurpamuk Tugba0346 aventin elektrikli pompasını kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim süt saklama poşetine koyup buzluğa atıyorum
Tugba0346 Evet şuan için fazla. Sizin içinde bol bol su içmenizi ve emzirmenizi öneririm gerçekten çok iyi geliyor. Haribo42
Kbraa34 @Tugba0346 ben mochi kullanıyorum. Tam mantığını çözemedim gerçi sütüm yeni yeni geliyor ama kullanımı kolay bir pompa
Zehra_Ens Mamajoo elektrikli kullanıyorum. Çok memnunum 4 aydır hiç bi sorun yaşamadım. Okuldayken memelerim çok doluyo 10 15 dakikada ikisini de sağıp bitiriyorum işimi.
Zehra_Ens Tugba0346 ben tekli kullanıyorum ama tenefüslerde sağdığım için bazen iki meme yetişmiyo pişmanım keşke çiftli alsaydım. İşe başlamadan önce öyle bi sorun yoktu ama tekli de işimi gayet iyi ve hızlı görüyodu. 15 20 dakikada iki meme tamamen sağılıyo tekliyle
Zehra_Ens Tugcekarakas okulda yarım gün kalıyorum. 9.30ta sağıyorum 11.30ta evdeyim 3 saat oda sıcaklığında durabileceği için sorun olmuyo. Biberonla götürüyorum