rusene Kızım 16 aylık konuşuyor anne ver baba dede mama hala teyze diyor ama bebekken oksijensiz kaldı ben korkuyorum acaba nasıl hangi hareketlerinden anlarım
Evaninanasi rusene doktorunuz bu konuda bilgilendirme yapmadı mı? Yargılamıyorum gerçekten soruyorum.
Gulcan01- rusene gevşek ne demek biraz açıklayın zihinsel engelli olduğunu düşündürecek ne oldu yazdığınıza karşı biz birsey diyemeyiz ki ucundan az yazıvermişsiniz
rusene Gulcan01- kızımın kolu bacağı kasılır sadece sağ taraf fizik tedavi görüyor konuşma algısı anlama herşeyi yerinde yemek yeme
Gulcan01- rusene çok şükür birseydi yoktur inşallah anne baba olmak çok zor hep aklınızın bir köşesinde dir her baktığınızda acaba mı diye aklınızın bir köşesinden geçer rabbim size sağlık sıhhat versin inşallah düşündüğünüz gibi bir durumu yoktur
ahkalbimm rusene canım benim oğlum da sağ tarafını kullanamıyor. Fizik tedavi görüyor. Maşallah akıl sağlığı çok yerinde 😂😂
ahkalbimm rusene durumu daha iyi. Yürümeye 13 aylıkken başladı. Şu an 3 yaşında ama yine de yürüken sağ ayağını biraz sürüterek gidiyor.
ipekvera rusene engelin seviyeleri var. Ne düzeyde engeli var ya da yok mu şu an anlamak güç. Yaşıtları ile karşılaştırın. Ama karşılaştırırken en iyi çocuğu baz almayın. Her çocuğu değerlendirin.