Eftelya1Gizem Ayında ek gıdaya başladığımızda gayet güzel yiyordu 6. Ayın sonuna doğru asla ağzını açmamaya başladı kesinlikle anne sütü haricinde başka gıdayı veremiyorum şuan 7 aylığız zorla yedirdiğim zaman kusuyor aynı durumu yaşayan varmı nasıl başa çıktı
alpinanneesi Eftelya1Gizem benimde öyle oldu üstüne gitmedim hala kaşıkla yemiyor çok fazla pankek tarzı yapıp eline verdim yada ben ağzına sürüyorum elimle koyuyorum 8 aylık benim oğlumda
Mutluumom Eftelya1Gizem benimde 7 ay 10 günlük kızım var bizde aynı durumdayiz ilk başta yiyordu şimdi birkaç haftadır yemiyor. Tatlıya alıştı ondan mı bilmiyorum meyveli muhallebi tatlı şeyleri yiyor ekmek pankek yiyor çorba yemek oldumu ağzını açmıyor
Eftelya1Gizem alpinanneesi Ben zorla sokuyorum ağzına bu seferde kusuyor her şekilde deniyorum ama ağzını bile açmıyor işte
alpinanneesi Eftelya1Gizem ben zorlamadım hiç ağladığı andada bırakıyorum kaşığa yemeğe küsmesin diye
selinnkk Aynı durumdayız. Haftaya 7 aylık olacak son 4 gündür ağzını sımsıkı kapatıyor. Kaşıkla da elimle de veremiyorum :(