Zehra5050 şuan 21 aylık. Parmak boyası favori oyun hamuru ve kalıpları favori. Kitapları çok sever. Cırtlı kitaplar var onlara bayılır. Evcilik çok sever. Tediden evcilik için setler aldım kızım var benim sizin cinsiyeti bilmiyorum lakin çok güzel ve uygun fiyatlı. Klozet,lavabo ve bebek koymuslar 39 TL aldım. Bebek arabası ve bebek koymuslar 39 TL aldım. Bide lunapark yapmışlar donmedolap kaydırak salıncak piknik masası bebek koymuslar 79 TL. Bunları kuruyoruz bebekler önce bebek arabası ile parka gidiyor oynuyorlar sonra tuvaletleri geliyor çiş yapıp ellerini yıkıyorlar vs rahat yarım saati var ama milyon kere kalkarak tabiki oturduğunu düşünmeyin. Ponpon çok sever renklere ayırıyoruz leğene basket atma oynuyoruz.
Büyük leğen içine bulgur mercimek makarna ( bir çeşit küçük bir cesit büyük olmak üzere bakliyat koyuyoruz) ayırmasını istiyoruz.
Hepsiburadadan fener aldım içinde disk var 7 adet hayvanlar bitkiler cizgifilm karakterleri vs var gece onları tavana yansıtıp onlarla ilgili konuşuyoruz.
Oyun hamurunu cesitlendirin damak yapın mesela yarım ay şeklinde kuru fasulye ile diş yapın. Yuvarlak şekil açıp gulen yüz ağlayan yüz yapın duyguları öğretin. Hayali oyun oynayın bu çok önemli hayal gücü açısından. Kendim anaokulu öğretmeniyim şuan aklıma gelenler bunlar. Top oynamayı çok sever kızım. Bide otobant aldim ama üstünde yol cizili koli bandı gibi bir bant. Araba aldım kucuk birbkac tane onları sürüyoruz. Önemli olan bilgileri vermek kız erkek oyunu veya oyuncağı olarak ayirmak değil