Nrkzy Selam anneler huzursuz bağırsak sendromu olduğumdan şüpheleniyorum.Devamlı karnımda bir ağrı var ve hep ishal gibiyim sosyal hayatımı çok etkiliyor biyerde otururken bile karnımda hep ağrı var devamlı tuvalet arar oldum çözümü var mıdır
Flowersed Nrkzy bende dört gündür karın ağrısından muzdaribim sürekli karnım ağrıyor karın şişliği hissediyorum karın ağrım var idrar tahlili verdim hiç bişey yok apandisit miyim diye sürekli korkmaktan ve ağrıyı ayırt edememekten psikolojim bozuldu nasıl bir yol izlendiniz acaba
esrabade Nrkzy merhabalar baya zaman gecmiş üstünden ama tanı nasıl konuldu size ve belirtileriniz nelerdi tam olarak ?
Nrkzy Flowersed ben durumumu biraz çözdüm ben stresli bir insanım stresli olduğum zamanlarda benim bağırsaklarım bozuluyor ağrı oluyor böyle durumlarda probiyotik kullanıyorum iyi geliyor ibs zaten psikolojikmiş kesin bir çözümü yok
Flowersed Nrkzy stresli bir ay geçirdim karın ağrısı vardı gezici bu akşamda sağ kaburgamın altında başladı kaygılıda biriyim safra kesesi mi diye düşündüm şimdide
annediyebiri Nrkzy hangi probiyotiği aldınız bende her gün ağrı çekiyorum ne yesem ağrıyor ishal oluyor
Nrkzy GemlikZeytini crohn sanırım ataklar şeklinde oluyor bende hep var bu durum stresli durumlarda hep ağrılı ishal oluyor
WaldorfB Flowersed uzun zaman olmuş ama merak ettim şuan düzeldi mi sorununuz acaba? Bende tam sağ kaburga altında yaşıyorum bu hissi tüm testler temiz ama ağrıdan çok balon varmış gibi bir his yaşıyorum orada 🥲 ve her zaman yok zaman zamn oluyor
Nrkzy esrabade dahiliyeye gittim ben gaita testi yaptırdım belirtilerimi söyledim hiçbişey çıkmadı. ben kendim ibs olduğumu düşünüyorum aniden ishal oluyorum özellikle stresli olduğum zamanlar onun dışında sorunum yok
esrabade Nrkzy anladım kaç gün sürüyor ishaliniz ? Günde kaç kez çıkıyorsunuz tuvalate karın ağrınız oluyor mu
Nrkzy Kuzucukumsu kolonoskopi de yaptırmak lazımda ben korktuğum için yaptırmadım ama belirtiler bende ibs yi destekliyor.
Nrkzy esrabade anlık oluyor benim bir anda karın ağrısı tuvalet 2-3 defa çıkıyorum bitiyor strese bağlı benim. Mesela yola çıkacağım trafik olsun anında karnıma bir ağrı cırcır. Veya sınava fslan gireceksem biyere gideceksem ya tuvalet bulamazsam diye düşünsem anında oluyor bende çözemedim sakin olduğum günlerde sorun yok.