eymenin_annesi34 Kızlar oğlum 4 ay 20 günlük uyurken üstünü asla örttürmüyor elleri yüzleri buz gibi oluyor uyku tulumumuz yok almayı düşünüyorum kaç tog olmalı 2.5 çok mu terletir sıcağıda fazla sevmez oğlum 1.6 idealmidir ve büyük mü almalıyım ?
beyzzsenturkk_ eymenin_annesi34 ben 2 tog aldım gerçekten aşırı ısıtıyor terliyor bile kışa saklıyorum evimiz aşırı soğuk oluyor eviniz sıcaksa daha ince alabilirsiniz
Ipektubaa eymenin_annesi34 bende 2.5 aldım doktorlar 2.5 alın üşüdümğ diye düşünmezsiniz diyo ama giydiremedim henüz havalar sıcak diye
bananeabiya eymenin_annesi34 ben 1 tog ve 2 tog aldım ebebekten. 1 tog 21-22 derece için battaniye örtmüşsün gibi.2 tog yorgan gibi 18-20 derece için. 1 tog ince gelmeye başladı gece bacakları falan soğuk oluyordu 2 toga geçtim. Oğlum 7.5 aylık 2 yaş aldık kollarını ve bacaklarını biraz kıvırıyorum.
fbetul4270 eymenin_annesi34 ben 2 tog aldım aldığıma pişman oldum. Kızım sıcağı asla sevmez oda çok sıcak tuttuğu için rahat edemedi gece sürekli uyandı. Bende tulumu çıkardım rahat etti. Önceden kullandığım tulum. Daha inceydi eğer bebeğiniz sıcağı sevmiyor ve oda ısısı da idealse ona göre alın bence.
eymenin_annesi34 beyzzsenturkk_ evimiz öyleok soğuk olmuyor yatak odam özellikle sıcak oluyor küçük olduğu için kaç tog alsam kararsız kaldım😒
eymenin_annesi34 Ipektubaa ay ben alsm bu seferde sıcak diye uyumazsa bana gelirler 😂 sıcağıda fazla sevmiyor
aysegulcetin eymenin_annesi34 benim evimde sıcak oluyor ben 1.5 tog aldım, amazondan getirttirdim hem fiyatı uygun hemde kaliteli
CizerBirAnne eymenin_annesi34 benim kızım da sıcağı sevmiyor. Ev de öyle pek soğuk olmuyor. 1 tog almıştım geçen sene, yeterli oldu. Bu sene de 1 tog aldım o yüzden.
Hll94 eymenin_annesi34 DeFactonun 3 6 6 9 ay bedenleri var ben 1 tog aldım 2 aylıktan beri giyiyor 23 derece odam ama ben tek zıbinla giydirmiyorum denedim bacakları soğuk oluyor ince bi pijama takımıyla gayet sıcak oluyor terlemiyorda
bananeabiya eymenin_annesi34 kilosu nasıl? Benimki biraz tombul bi bebek o yüzden 2 yaş aldım çünkü çabuk büyüyorlar. En azından 1 yaş alabilirsiniz
aleyyyyyyy Benim evim 20 24 derece arası oluyor ama bir yaş oğluma 2.5tog tulum aldım içine sadece zıbın giydiriyorum en azından kafam rahat oluyor
Hll94 eymenin_annesi34 bebeklerimiz küçük olduğu için çok büyük bedenler şuan tavsiye edilmiyor güvenlik açısından ben 2 aylıkken 3 6 giydiriyorumdum kız Bebek kilosu 5.5 şuan 3.5 aylık tam oluyor kışa doğru 6 9 alırım Diye düşündüm pahalı şeyler ama bir yaştan sonra bir kaç beden büyük almak daha iyiymiş
CizerBirAnne eymenin_annesi34 Ben 1 beden büyük alıyorum genelde. Çünkü kış bitene kadar küçülüyor o. Bir de bol olunca daha rahat oluyor, hatta ayaklarını fa kapatıyor çorap giydirmediğim için uyurken. Siz mesela 1 yaş alabilirsiniz.
CizerBirAnne eymenin_annesi34 bebeğinizin gelişimini de siz daha iyi bilirsiniz tabi. 9 ay da olabilir, duruma göre.