aysmezel
sekerportakalix merhabalar , oğlum 1 yaşında. 40 günlükken idrar yolu enfeksiyonu ile böbrek genişlemesi olduğunu öğrendik. Tabi tıkıldım çok korktum.. 4 ay koruyucu antibiyotik kullandık çünkü teşhis enfeksiyon kaynaklı ateşle olmuştu. Sünnet oldu, genişleme gecmedi. Sağ böbrekteydi sola geçti. Sonra ilaçlı film yani sondalı olan voindg çekildi. Çok doktora götürdüm acaba biri de çektirmeyelim mi der mi diye ama hepsi çektirmemi istedi. Sandığım kadar zor olmadı tabi sonda takılırken falan ağladı ama öyle aşırı ağıt değil. Film zaten çok uzun süre sürmüyor. Filmden sonra normal gibiydi akşamında huzursuzlandı epey ağladı. Sonucu elhamdulillah iyi çıktı. 1 ay sonra ultrasonla kontrol ettirdik. Normal çıktı. Özelde bir radyoloji uzmanına götürmüştüm kendi kliniği olan. Doktor Hanım çocuğun böbrek şeklinin farklı olduğunu ama sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. Doğduktan sonra 4 ay antibiyotik ve benim evhamlarımı saymazsak zorlu bir yol değildi. Şimdi doktor kontrolümüz var tekrar 1 yaşında bakalım demişti nefrolog.
Rabbim tez vakitte şifalarınızı versin