Meriskus Kızlarrr babası kızına tavuk kıyması almış Haşlıyorum patates soğanla Blendırla çorba haline getircem 6 aylık tavul yiyebilirmi ? Tavuk kıymasını corma yapıcam daaa
Sevvl Meriskus ben vermıcem 1 yaşına kadar 8 aydan sonra verebilirsin ama vermesen daha iyi bütün doktorlarda tavuğu tavsiye etmiyor
pinkooo_02 Meriskus daha küçük sizin bu aylarda tadım yapıyor olmanız lazım genelde et urunleri 8.ayda veriliyor bence daha erken
Doganalp Benim doktorum tavuklar eskisi gibi doğal olmadığı için hiç yedirmesen daha iyi olur demişti
Meriskus pinkooo_02 suyunu icirsem corbanın tavuk suyuyla ? Tavuk suyu oldugu icin bisey olurmu ? Ek gıdaya gectik biz
Sevvl Meriskus siz bilirsiniz ama ben 7 ay 23 günlük kızlarıma vermiyorum gerek yok sebze verın daha iyi zaten tavuklar tavuk bile değil büyün doktorlar bunu diyor ve daha 6 aylık bebek bence vermeyın ama annesi sizsiniz sız bilirsiniz
kolonyalimendil Meriskus ek gıdaya erken geçmeniz 6.ayda tavuk veya et balık türlerini verebileceğiniz anlamına gelmiyor.. tavuk suyuda ağır gelecektir yağlı olduğu için
kolonyalimendil Meriskus 7. Ayın sonuna doğru çift çekilmiş kıyma koydum yemeklerine.. ama ilikli kemik suyu yaptım çorbalarına koydum 6: ayın sonunda bir yaşına girmek üzere daha tavuk yeni verdim oda suyunu ama içmedi tavuğun etini yedi biraz
Meriskus kolonyalimendil napalım organik bulamıyoruz ben daha öncede verdim tavuk suyuyla çorba bisey olmadı ama napalım
BuzluKahve Meriskus bulamıyorsanız vermeyin daha iyi. Endüstriyel tavukların hiç yararı olmadığı gibi bir çok zararı var.
kolonyalimendil Meriskus zaten organik değilse hiç vermeyin tavuk yemedi diye gelişimi sekteye uğramaz yani.. ben köy yerinde sayılırım hep organik demekte saçma geliyor bana da işte organik oldu adı😒😂 yani vermeyin bişi olmaz