demirel06 15 günlük bebeğim var sürekli emmek memede uyumak istiyor yatırınca ağlıyor .çişli bez sayısı iyi sebebi ne olabilir
aysebb demirel06 12 günlük olduk dün gece bizde öyleydik her koyduğumda ağladı en sonunda yenik düştü gece 2 gibi. Dün geceki kadar ilk kez yaptı böyle
yalniizkadin53 demirel06 normal kokunu istiyor sadece hala anne karnında zannediyor kendinisini o yüzden meme de güvende hissediyor
Gamzosgamzos demirel06 küçük kızım ilk 3 ay memede yaşadı tuvelete bile zor gidiyordum inan yapışıktık o kadar çok emerdiki günde 10 kez kusardi fazla gelirdi 🤦😂 ama sütüm yetiyordu hem cisli bezi güzeldi hemde kilo alımı çok iyiydi 😊
erme demirel06 benimkide gündüz 1 saatte bir emmekx istiyor gümüs kapak aldım ona rağmen acıyor göğüs ucum bir de emerken ıkınıyor bu ara her emmede gazını cıkarabiliyor mu? 15 günlügüz bizde
demirel06 aysebb korktuk bizde normalde emerken uyurdu en sonunda oda dayanamazdı ama bugün sabaha kadar en fazla 1 saat uyudu göğüslerim acımaya başladı kustu zaten emdikten sonra
demirel06 Gamzosgamzos demekki geçici bir süreç teşekkür ederim peki gece uykusu nasıldı uyumuyor bizimki
demirel06 erme her emmede çıkarmıyor ara ara çıkarıyor ama memede olmak istiyor sürekli bazen emzirip bırakıyorum tekrar başa sarıyoruz
alparslanim2208 Benim bebeğim de hiç bırakmazdı memeyi bir saat bile rahat vermezdi çok zor bir süreç oluyo şuan 2.5 aylık halen devam😂😂
erme demirel06 aynı durumdayım saat öğlen 1den beri saat bası emiyor memede uyuyor yerine bırakıyorum uyanıyor ıkınıyor uyanıyor gazdan