Rukiye20 edafmo Merhaba bende var 2 kere amcak kullandım isterseniz size satabilirim fiyat aralığını nedir?
Gokcik edafmo joie i spin 360. Çok kaliteli görünce anlarsın. ADAC puanı 1.8 yani çoğu ünlü pahalı markalara göre çok daha güvenlikli. Geçen bi indirime denk geldim 7 bine aldım. Şuanki indirimlerde 8000e falan düşmüş
sevimatlas Yoyko bear aldık bugün hb indirimiyle inşallah memnun kalırız yorumlarda memnuniyet yüksekti
Ceren94- edafmo ebebekten prego 360strong aldik. Baya guzel kumaşı falan cok kaliteli hem de çok uyguna almistik indirim vardi. 3100tl idi 0-36 kg 4ayliktan beri kullanilabilir 3kademeli
Meers edafmo oto koltuğunda adac testi çok önemli piyasadaki çoğu popüler ürünün bu testi yok ben peg perego kullanıyorum 0-36 360 derece dönüyor tavsiye ederim adac testi de var
edafmo cherry_baby benimde açıkçası ilk aklımda olan o ama ayıcıklı olan lâ olmayan arasında ne fark var çözemedim
bebitonunannesi_ edafmo bebeğin kaç aylık? Oğlum 17 aylık umarım alışır oto koltuğuna çünkü arabada hiç durmuyor ağlıyor öne gitmek istiyor vs.😞🙁
kums edafmo ayicikli olan Bear benimki ultimate ama özellikleri tamamen aynı sadece ben ayicikli olsun istemedim
Rukiye20 edafmo 2 tane çocuğum var ama ikisi de hiç oturmadı asla istemediler sonra da aracımızı sattık daha da kaldı öyle şuan araç alma ihtimalimiz de yok tertemiz duruyor
Rukiye20 edafmo Elele markası şuan İnternet fiyatı 4391 TL bende 3800 e almıştım 1 yıl olmadı daha alalı 0 36 kilo 360 derece dönüyor boyun kısmı uzuyor rengi gri