Postal Bebeklerinizi kaç aylıkken oturtma ya başladınız benim ki üç aylık birazcık oturta bilirsin diyorlar ama korkuyorum bir yeri acır diye
wish0124 Postal benim oğlum oturmaya çok istekliydi 2.5 aylıkken doğrultuyordu kendini oturmak için ama ben yine de bekledim 4ayın ortalarında kucağımda 1-2dk oturtuyordum şu an 5ay 8 günlük son 10 gündür adam akıllı oturtmaya başladım bence 3 ay çok erken.
UcuBulunamayanBant Postal 4aylikken destekli oturtmaya basladim oda kisa sureli 6aylikken desteksiz oturmaya başladı
Hadianne Postal 4 buçuk aylıkken kucağımda oturtumaya 5 aylıktan sonra destekli oturtmaya başladım bence biraz daha bekle canım çünkü erken oturtma kampur durmasına neden oluyormuş ilerleyen zamanllarda
mom-1 3 aylık erken suan 4,5 aylık. 4 aylıkken doktor dedi destekli otuttur ama 10 dk yı gecmesin dedi hala 10 dk destekli oturuyor
wish0124 Postal boşver sen onlara kulağını tıka bebeği için en doğrusunu ne kadar tecrübesiz olursa olsun annesi bilir😇
motherisbackk Postal 4. Ayda canlı destekli oturtmaya başladık yani kucağımızda. 5. Ayda destekli oturtmaya devam ettik 6. Aydayız hala destekli oturuyoruz
Cinarinannesi23 Postal 3 aylık için küçük bebeginiz 4 ayından bizim kucagimizda oturuyordu çünkü yatmak istemiyordu.
Candy_88 Postal doktorum kafasını tutabildiği için destekle oturtabilirsin artık dedi 3 aylık kontrolünde. Kızım yatmak istemiyor kafasını kaldırmaya çalışıyor artık oturmak istiyor sürekli..
Eda6714 Postal başını dik tuttuğu için 3 buçuk aylıkken kucağımda oturtmaya başladım 5 aylıkken mama sandalyesinde oturttum koltukta falan yanlarına minder koyarak destekledim 6 buçuk aylıkken desteksiz bir şekilde oturuyor suan 7 aylık tabi arada yana doğru düşüyor arada
CizerBirAnne Kızımın doktoru 6 aydan önce destekli oturtmayı bile önermedi. Bazı doktorlar 4.aydan sonra destekli oturtmayı öneriyorlar. Sizin için henüz erken.