NurCelik Kızlar bebeğim anne sütü alıyor sadece su dahi vermedim bugüne kadar kan ilacını bu aylarda kullanmaya başlayıp benim gibi sadece anne sütü veren anneler ne yaptınız 😊
2prensesannesii NurCelik kan ilaci 4.ayda veriliyor ben kasiga döküp (8 damla idi çünkü) o şekilde agzina verirdim. Kizim mama iciyordu ama benim. Migdesi bulanmadi hic baska yollar aramadim bu yüzden
EsZe NurCelik bana da doktorum bunu verdi. Mama ile besleniyor kızım. Doktor mamaya karıştırıp ver dedi ama üstünde yarı katı gıdaya karıştırılır diyo 🤷♀️ Henüz başlamadım vermeye
NeclaDefne NurCelik nutrigen yarı katı gıdalara katıldığı için ek gıdaya başlamadan verilmiyor. Ben 6 aya kadar demir ilacı kullanmadım 6. Ay da kan testi verdık ondan sonra nutrigen kullanmaya başladık.
NurCelik Deletedmom277 aynen söyledim ek gıdaya geçmediğini daha ama bilemedim şase bide ürün suyla mı karıştırayım dedim olur dedi başka doktorada sorayım o zaman
NurCelik EsZe süt ve içeriği süt olan ürünlerle verilmez kan ilaçları diye biliyorum ama bu doktorlar da ne dediği belli değil ya ne yapacağımızı bilemedik
Deletedmom277 NurCelik Bir arkadaşım için sormuştum yarı ek gıdayla karıştırılırmış. Sıvı hiçbir ürünle karıştırılamazmış ama yoğurtla karıştırıp verilirmiş. Ama siz daha ek gıdaya geçmemişsiniz bilemiyorum gerçekten ☺️
2prensesannesii NurCelik ben saglik ocaginin verdigini kullandim özel almadim kan durumuda iyi cıktı 9.ayda
NurCelik NeclaDefne anladım doktorlar hemen kullan diyor da bilemedim uygun değil ayına göre ama kullananda var sanırım
Antep27 NeclaDefne benim kizimdada vardı geniz eti ama biomiyorduk tabi gece nefesi kesiliyordu horlama başlamıştı bu şikayetle gittiğimizde öğrendik ameliyat oldu şuan çok rahat yani ameliyattan sonra nefesi kesilmiyor horlamiyir 4 yaş 5 aylıkken olmuştu
NurCelik 2prensesannesii ya paraben var diye kullanmak istemiyorum ben bebeğime verildiği gün kullandım kakası olduğu gibi kandı aklıma o gelmedi doktora götürdüm içinde paraben olduğu için sindirememiş daha doğrusu emilmemiş kullanma dediği için bunu alacağım
Balyanak2019 NurCelik 4.5 aylığız bizede alerjimizden dolayı bu ilacı verdi doktorumuz. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ve kendi sütüme karıştırıp verebileceğimi söyledi.bende kararsız kaldığım için daha başlamadım.🤷♀️
Asel_58 Balyanak2019 kullandınız mı 4.5 aylıkken nutrigeni. Bizde 4aylık suan baslamayı düşünüyoruzda