Deletedmom413 Bebegim tek gögsümü istemiyor daha o taraf koluma yatirinca bile bagirmaya basliyo emmek istemiyo Gogus yaram icin yapmadigim sey kalmadi gecmiyo Ondanmi dedim uç aldim ucuda istemedi
HasanCinar Deletedmom413 acaba o taraf göğüsünüzde farklı bi tat aldı o yüzden mi istemiyor krem vs bişey sürüp unuttuysanız öyle emzirdiniz mi hiç ondan da istemiyor olabilir
Sdka27 Deletedmom413 https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyetaile.com/amp/yazarlar/doc-dr-guliz-onat/bebegin-tek-memeden-emme-sorunsali_6827.html bi bak canm işine yarar blki
Balliturta Deletedmom413 bazı bebeklere bir göğüs ters geliyor sizde tersten emzirin ☺️ Bebeğin vücudu kolunun altına gelecek şekilde işe yarayacak emin olun
Deletedmom413 2 aylik bebegim Emsin diye ugrasiyorum bazen sagmak zorunda kaliyorum oyle veriyorum tek gogus yetmeyince
Deletedmom413 HasanCinar Kremsizken reddetmeye basladi Tadida ayni öbürüyle Nasim yenebilirim bu reddetmeyi
Deletedmom413 busra37 1 aliyosa 3 almiyo Uykudan ayikmadan deniyorum Bazen aliyo Bazen uyanip bagiriyo agliyo
HasanCinar Deletedmom413 ten tene temas genelde herkes başarılı oluyor bu konuda sıcak bi ortam ayarlayın bebeğinizle ve kendiniz tamamen ten ile temas ederek emzirin umarım sizde de işe yarar
busra37 Deletedmom413 hiç almamasından 1kere alması yine iyi. Sabırla geçicektir inşaAllah pes etme zorlamada canım. Benim kızı. 2.aydan 6 7.aya kadar yaşadık ikisini de zorla alıyodu. Allah yardımcın olsun
Deletedmom413 Sdka27 Okudum cok tesekkur ederim Sanirim süt akısının hizindan kaynakli Korku gibi oldu daha agzina almadan agliyo Burdaki tum yontemleri deniyorum aslinda Pes etmeden devam etmem gerekiyo demekki Umarim düzelir :(
Balliturta Deletedmom413 yatağa otur yastığı kolunun altına koy bebeğinide yastığın üstüne koy , senin tutmana gerek yok sen kafasını destekle yeter