mom-ipek Kızlar merhaba, Sütüm ilk başlarda gayet iyiydi, ama son 3 gündür birden azaldı. Yediklerimde aynı ama bu değişikliğe bir anlam veremedim. Sizin başınıza da böyle bir olay geldi mi? Sütüm eskisi gibi olabilir mi?
tomvejerry mom-ipek kaç aylık canım bebeğin iki üç gündür bende azalma hissediyorum normalde birini emzirirken diğeri akardı artık bir iki damla geliyo sadece 🤦🏻
Nikita mom-ipek ben günde 4 litre su içerdim. Hiç süt eksiğim olmamıştı. Hiç dinlenemedim. Çok dertli zor zamanlar geçirdim. Stresten mahvoldum ama suyu hiç kesmedim hep içtim. Bebeği bol bol emzirip bol bol su içmek gerekiyor benim tecrübeme göre.
byferideacar mom-ipek Dogumdan bir sure sonra meme terbiyesi denilen durum yasaniyor. Bebegin emdigi kadar süt geliyor. Emdikce de artiyor. Süt yok diye dusunursenizl o yone gider. 0 stres bol su ve uyku💪
Tiggerr20 mom-ipek bende aynı durumu yaşadım bu ayda kilo almamış yetiyor sanıyordum mama takviyesine başlayacağım inşallah zamanla çoğalır mamaya gerej kalmaz
mom-ipek tomvejerry 1 aylık oldu, aynı şekilde sütüm devamlı akardı ama şimdi göğüslerim dolu bile değil. Birden bu kadar azalmasına çok şaşırdım ve üzüldüm
1prensannesiiiiii Az gibi hissedebilirsin bebek emdikçe gelir 1 bardak su bile içsen süt olur bol su iç ve bebeğin uyuyunca bir şeyler yiyip uyu 🌸
Bebislerhakkinda 1bardaj suya pekmez atıp iç, şerbet iç, hurma ve tahin helvasi ye canim dun aksam bunları yaptım faydasını gördüm ben
Sevallll35 kızlar meme bir süre sonra kenldni terbiye ediyor. bebek memeye geldiği zaman meme birden dolar yumuşar sonra tekrar bebek her memeye geldiğinde öyle oluyor artık. İlk bir ay benimde öyleydi sonra terbiye oldu. Benim 6 aylik kızım var 4 aydr sol meme tutuyor sadece sağ göğüste sağınca 30 cc çıkıyor çok şükür bir meme yetiyor. Bol bol su sitres yok
Sevallll35 melegininannesi38 Hiç yok sayılır sağda süt bir türlü tutmuyor o memiyi hep sol bir meme yetiyor canm bebeğime vücut ona göre süt karşılıyor. biberonu zor tutuyor o sütte öyle ağzından dökülup gidio
Sevallll35 melegininannesi38 30 falan bazen 40 günde bir sefer falansağım yapiyorm Bende artk umursamıyorum sağ memeyi
melegininannesi38 Sevallll35 canım sağ taraftan bahsetmedim ben emdiği gogusunden bahsettim ama anlamadın sanırım neyse
ShuraMeyra mom-ipek merhaba gogsunhz yavas yavas terbiye olmaya basliyor olabilir. Her emmede artik doluo tasma olmayabilir bu cok normal kiminde uzun surer gogsun sismesi sutun akmasi kimindede ilk aydan sonra olur sizin gibi. Gogsuniz bebeginizin ihtiyaci kadar sut uretimine basliyor kisacasi