Kahvedelisianne Merhaba canım anneler. Yatak odamda nem %75 çoğu zaman 80 hatta. Camları açınca bir zaman sonra %65’ e düşüyor. Ama gece tabii yükseliyor yine. Oda ısısı 22-24 arası değişiyor. Beş aylık bebeğim var. Yatak odasının nemini nasıl düşürebilirim? Salon da aynı şekilde. Evde rutubet yok. Her yerden güneş alıyor. Ne yapsam? Ne tavsiye edersiniz?
designermoms Kahvedelisianne bizim eski oturduğumuz ev de o şekildeydi 70den aşağı düşmezdi bebeğim de daha yeni doğmuştu eşim hava temizleyici aldı odaya onunla düşürüyorduk taşındık şimdiki evde de hep normal oluyor Evden farkediyor
Minikkopya Kahvedelisianne Karadeniz bölgesi problemi bu. Çaresi nem alıcı cihaz ama fiyatı pahalı. Doktor bize yapacak bir şey yok demişti
ipek-hbb Bizim yatak odasında da %43 civarı gösteriyor, ev güney cephe, odaya çamaşır vs de asmıyorum, kalorifer de yanıyor geceleri, nasıl böyle oluyor nem anlamadım.Nemli bir bölgede de yaşamıyoruz, Ben termometre yanlış diye düşündüm
esrauner Hava kurutucu cihazlar var havadaki nemi suya donusturuyo biz ancak oyle basediyoruz Almanyada. Evi her gun bi kac kez havalandirmak da etkili oliyo
Semaaa39 Kahvedelisianne trotec markasını öneririm. Hem sesi beyaz gürültü sesi hemde nemi güzel düşürüyor. Dereceleri var. O derecelere gelince duruyor. Nem çıkınca geri başlıyor falan. Nem alma cihazında cok iyi bi marka. Bi sürü modeli var. Tavsiye ederim