Yenibirannecik eymenin_annesi34 hamakta sallayan ben 🥹 gaz sorunumuz fazla olduğu için ilk kizimi da hamakta uyutttum. bir sorun yaşamadık çok şükür
Ela3424 eymenin_annesi34 Ben alıştırdım sürekli kucağımda uykuya dalıyor yatağına koyuyorum poposuna pış pış yapıyorum uyuyor hemen
melihaozen55 eymenin_annesi34 8 buçuk aylık oğlumu hala kucakta sallayan ben doktora gittim kaslar da yırtılma var 😅 kucak değilde ayakta sallayın bizide hep ayakta beşikte sallayarak büyütmüşler 🥲
izd Hafifçe rahatlatacak şekilde saklamanın olmaz ancak ben örneğin bebeği sallamıyordum, bebeğim kucağımda iken ben yavaşça eliptik hareket ediyordum, ana kucağı hareketi gibi biraz..
Yenibirannecik eymenin_annesi34 gerçekten kucağımda 2 büklüm ağlıyor yavrum başka çare bulamıyor insan.. 2 tane gaz damlası kullanıyoruz ama genetik sanırım
Ela3424 eymenin_annesi34 sallamayın hafif hafif pış pullayın kucağınızda sizin konumuna ihtiyacı var ama alışırsa benim gibi fıtık olursunuz belden 😂
eymenin_annesi34 Ela3424 bi kere deneyeyim dedim sinirlendi sanırım daha çok ağladı bende daha çok çıldırıcaktım 😂😂
eymenin_annesi34 melihaozen55 eskiler başkaydı sanırım ya bizde 2 tane yeğenimi çarşafın arasına koyardık karşılıklı sallardık 😂 şimdikiler yok anam yok 🙄
Ela3424 eymenin_annesi34 Ben kucakta hafif sallıyorum uykusu gelince beşiğine koyuyorum pıposuna pış ppış yapıyorum dalıyor benim bebem kolik bebekti ne çektiğimi bi Allah bi ben bilirim Allah gazlı bebeklerin annelerine sabır versin gaz ayrı kolik ayrı bişey ikisi aynı değil