231023 Serum fizyolojik damla yazmış çocuk doktorumuz ama aparat yok içinde sadece damlayı mı damlatıcaz acaba nasıl oluyor bilgisi olan pembe kutulu
beyzzsenturkk_ 231023 damla tüp şeklinde ucunu kırın burnuna azıcık sıkın sonra hemen çekin yutmadan bizdeki öyle şişe şeklinde ucunu kırıp sıkıyorum sizdekinin fotoğrafı var mı
damladll 231023 küçük tüp şeklinde serum fizyolojik sanırım bebeğim 41 günlük 3 kez bende onu kullandım. Tüpün ucunu kırın bebeği yan çevirip üstte kalan burnuna tüpten sıkın ve hemen bebişi ters çevirip sırtına pıt pıt yapın ben çok korkarak yapıyorum hala ama burunların açılması için mecbur
231023 beyzzsenturkk_ apart yok kutunun içinde onu ayrıyetten mi alıyoruz bugün 14 günlük kontrolü vardı burun içinde görünür bir pislik yok hırlıyor bazen emerken
Asyasemin2013 Burun tıkanıklığı olmasa bile günlük burun yıkaması tavsiye ediyor doktorlar YouTube dan izleyin nasıl yapıldığını. Sadece serum fizyolojik yazdıysa nefes yoluyla çekilen aparatlar var onlardan alacaksınız onu az1 cc kadar burnuna sıkıp çekeceksiniz