sifirekran_bolkitap Oğlumun kokusunu depolamak istiyorum yumuk yumuk ellerini hep öpsem çok başka bir his değil mi minik elleri ile bana cici yapıyor, ayakları minmacık bugün gelip ayağını benim ayağımla ölçti😂 çok duygulandım yazmak istedim
CankizimRavzam sifirekran_bolkitap ahahhaha 🤭🤭🤭 Bende kızımın ağzının kokusuna hastayım mis gibi süt kokuyor diyorum ki bazen Ravza senin ağzının kokusunu parfüm yapacam kendime 🤗😅 4 yaşına girecek benim sipamda hele o gıdık kısmı allahimmmm bal resmen bal bei öpüyor kokluyor bana şey diyor patateşimmmmm 🤭😅
sirinpatates sifirekran_bolkitap yaa gerçekten bebek kokusu diye bisey yok benim kızımın saçları çok terliyor terleyince bile çok güzel kokuyor ya hele o ayakları küçükken böyle terleyince eksi eksi kokuyordu mis mis ekşili koftem diye seviyodum hep simdi nerde ekşili köfteler diyince ayaklarını uzatiyo ay canım kızım 🥰
Emine_elis sifirekran_bolkitap 7 aylık kızım var bu yorumunu çok sevdim bnde o minik eller tarafından sevlmk annecim demesini sabırsızlıkla beklyrm 🥰
Emine_elis sifirekran_bolkitap insanın evladı olunca kusmuğuda güzel kokarmş miss gibii herşeyi ağız kokusu boynu avuç içleri Allah’ım her zerresini özenerek yaratmş evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli yaşları olsn inşallah 🥰
sifirekran_bolkitap Emine_elis Emine_elis Bugün düğüne gittikk, makyaj yapınca ayyyy anneee deyip cici yaptı😊 14 aylık zaman çok hızlı