sirinpatates Oto koltuğunu hiç kullanamadik arabamız satıldığı için. Fiyat 2300 Abiyeler 42 beden 1 kez giyildi siyah 2000 Yesil 4000 Cocuk abiyeler 1-2 yaş bir kez giyildi pudra pembe 250 Sarı 350
Kumpr sirinpatates abiyeler 2000 4000 mi 🫢 hanımefendi 2. El ürünler satmak istiyorsunuz fiyatlar çook uçuk değil mi ? Sıfırına alâsı alınır da ☺️
Lily_potter sirinpatates Abiyelerin fiyatını ederinden çoook çok fazla istiyorsunuz internette sıfır çok daha güzel abiyeler varken neden 2. El bi abiyeye 4000 TL versin insanlar biraz mantık lütfen
sirinpatates Nacafa cancağızım abiye bu 500e 1000e verilir mi ucuza abiye mi kaldı. Alan olursa pazarlık payı var tabi yani
sirinpatates Mrv-nil ben aldığım fiyatin çok altında yazdım aldığımda fiyatı o kadar değildi. Zaten 0 kullanamadigim için kutusunda duruyordu çıkarıp cektim
Haticenurun_annesi sirinpatates abiye diye de böyle fiyat istenmez ki ama o parayı veren gider sıfırını alır yani
Kumpr sirinpatates kusura bakmayın da kimse bu babanne işi abiyelere o parayı vermez 300 liraya alan olursa verin gitsin😅