Papatya-eylul88 Bebegim yogun bakimda 9 günlük e nabizdan baktim testleri böyle cikmiş çokmu kötü???solunum skntisi vardı ondan almişlardi yogun bakima.anlayan bisey desin lütfen:((nerdeyse hepsi referans disi
Nova Papatya-eylul88 Sonuçlar hakkında doğru bir bilgi veremem ama en kısa zamanda iyi olmasını ve kavuşmanızı dilerim🙏🏻
Leylamoznur Papatya-eylul88 canım en iyisini doktor söyler bebeğin detaylı ultrasonda bişey dedilermi geçmiş olsın
incismom Papatya-eylul88 canım bebeklerin referans değerleri ile yetişkinlerinki bi değil. E nabız yetişkinlere göre baz alıyor. Bunu anca çocuk doktoru anlar. Yani yetişkin acil doktoru bile anlamaz. Burdan denilenlere kulak asma. Ben bu kırmızı değerler yüzünden kendimi kaybetmiştim bir ara benle dalga geçti doktorlar nerdeyse.
Leylamoznur Papatya-eylul88 canım referansların düşülk ama bebekde küçük onun için bişey diyemem korkma sen kalbini temiz tut
masallina0 Antibiyotik başlaya bilirler tahlilleri düşük çıkmış biraz aslında daha çok küçük 9 günlük herşeyi birazcık yüksek düşük çıkabilir bizim kız 46gün kaldı kuvezde erken doğum sonrasında birşeyler çıktı .. tahlilleri doktoruna mutlaka sorun
Papatya-eylul88 masallina0 bunlari yaptiklarindan hberimjz yoktu tesadufen e nabizda gordum pazartesj sorcam.yogun bakimda ya yapilmasi gerekiyor demkki yapmişlar heralde ama moralim.bozuldu gorunce hep kirmizi:( crp de enfeksiyon demek sanirim umarim ciddi degildir
masallina0 Papatya-eylul88 korkma çok yüksek değil dediğim gibi ilaç başlayabilirler bu tahlilleri kendi kendine büyüdükçe düzene girecek sizede Allah sabır versin evladını tez zamanda kucağına al inşallah gecicek hepsi geldiği gün biticek sabır bol dua Allah yardımcınız olsun
masallina0 Papatya-eylul88 şöyle söyleyeyim evet enfeksiyon bunları mecburi düzenli alıyorlar bizim kız enfeksiyondan yattı 119a çıkıştı CRPsi ama 4 5 günde düştü sizin ki 7 yani 1-2 günde düşer tahlilleride miniğin daha küçük böyle çıkacak normal kan ilacı vitamin şu bu derken düzeliyor hepsi merak etme daha yeni gelmiş dünyaya emin ol sen gitsen senin bile bir sürü referans dışı şeyin çıkar öyle düşün yeni geldi
masallina0 incismom insanların bebeği kuvezde ya hani birde böyle konuşupda üzmeyin bence gidin kendinize deli olun değerleri tedaviyle elbette doktorlar düzene sokacaktır yetişkinlerle bebeklerin aynı olmadığını biliyoruz elbette yenidoğan bakım hemşiresi olarak takrar söylüyorummm ÖZELLİKLE SİZE yeni doğan bebeğin tahlilleri bembeyaz pasparlak olmaz.
incismom masallina0 e biz ne dedik? İyi dileklerde bulundum zaten. Kötü yorumları aldırış etme dedim. Yenidoğan hemşiresi olmuşsunuz ama torpille galiba. Okuduğunuzu anlayın ilk