gulbahar28deniz Merhaba evimin sıcaklığı 26 derece civarında bebeğime şapka giydirmiyorum evdeyken acaba giydirmeli miyim? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz?
motherofLeyla gulbahar28deniz ben yeni doğan döneminde pek giydirmedim banyodan banyoya giydirdim sadece bi sorun olmadı yani
kolonyalimendil gulbahar28deniz benim oğlum kasımın 12 sinde doğmuştu geçen yıl valla evin içinde hiç giydirmedim sadece banyodan sonra bi iki saat takmıştım
beyzacmvrc gulbahar28deniz 26 derece evin içinde ne şapkası ☺️banyodan sonra bie iki saat takman yeterli
Rwerdst gulbahar28deniz oğlum temmuzda doğdu ama doğdu doğalı hiç giydirmedim 😅 banyo sonrası belki giydirilir ama ben hiç banyo sonrası ds giydirmedim🤷
gulbahar28deniz Rwerdst Bende giydirmedim merak ettim bugün kulakları üşür dediler kafama takıldı cevabınız için teşekkür ederim ☺️🙏🏻
Rwerdst gulbahar28deniz yav millet neler neler diyo. Ensesi ve göğüsüne bak sıcaksa sıkıntı yoktur 😂 soğuksa giydirmek istiyorsan giydir yine. Ben gereksiz buluyorum 🤷 eldiven şapkayı falan. Dışarıda olabilir belki ama evde saçma. Esmiyor sonuçta ev. Rica ederim be demek ❤️
gulbahar28deniz Rwerdst Her şeye çok yorum yapıyor insanlar bende telaş yapıyorum biraz ☺️ o zaman aynı şekilde devam edeyim bende ☺️🙏🏻
Umutveannesi gulbahar28deniz ilk bir hafta taktım sanırım şapka sonrasında çıkardım hiç takmadım evin içindeyken
_YanakReisinAnnesii gulbahar28deniz banyodan sonra 1 saat falan takman yeterli 😊 sürekli sürekli yanar çocuk çok rahatsız edici bence mesela ben evin içinde sürekli şapkayla duramazdım 😂 bebeğim de sonuçta bir insan hep böyle pay biçerek büyüttüm kendi iç sesini dinle ❤
gulbahar28deniz _YanakReisinAnnesii Güzel cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻❤️ Bazen gereksiz telaş yapıyorum 😌
nurrduha Merhabalar 19 günlük bebeğim var hiç uyku olayı yok emiyo ya da mamayla takviye yapmamıza rağmen 5 dk uyuyo hemen uyanıyo neden olur tecrübe eden var mı karnıda hep harektli gaz damlası da kullanıyoruz
gulbahar28deniz nurrduha Gaz damlası yeterli gelmiyor olabilir canım başka bir doktora götür istersen farklı fikir görüş al ☺️ Anne sütü alerjiside olabiliyor bazı bebeklerde alerji testi yapıldı mı?