atsmms Herkese merhabalar 3 aylık oğlum 8 kilo ve kanguru kullanmak istiyorum. Belime ve sırtıma çok yük binmeden uzun süre kullanılabilir kanguru önerir misiniz
Minikkusuumm atsmms mamadus baby bel destekli bende satmayı düşünüyorum 3 yaşında artık kullanmıyoruz araştırırsan aklına yatar bence almak istersen yardımcı olmaya çalışırım
irmarose atsmms chicco easy fit aşırı memnunum kızım 10 aylık hala kullanıyoruz evde iş yaparken bile takarım
Aslicamm atsmms neko ❤️ 19 aylık hala günlük kullanıyorum. Solomombaby cırtlı modeli bi kaç şu kullandım kilo aldıkça cirtlari açıldı memnun değilim ondan
Yyozcan atsmms keeessinlikle huggyberry. hem bebeğin sırt ve bacak boyuna göre ayarlanabilen tek kanguru. aaşşırı memmunum. şu an trendyolda’da indirimde
atsmms Peki ergobaby nasıl ? Çift taraflı kullanım varmış.. huggyberry evet gördüm ama kafama su takıldı. Bir süre sonra bebekler dışarı izlemek istiyor ya durmakta zorlanmaz mi
Elifkzlcn atsmms bende mamadushbaby kullandım yenidoğandan itibaren kullandım doktor tavsiyesi ile bende satacağım düşünürseniz 400 tlye
Aslicamm Milanbebek standart model benimki ama ben 6 aydan sonra kullandım bu modeli çünkü bacak boyuna göre ekstra ayarlanmiyo sabit