sahrabalam2 30 aylık kahvaltıda bir yumurta birkaç zeytin bir dilim ekmek öğle yemedi bir elma yedi akşam da az önce çok az makarna ve bir tane yani bir dilim ciğer yedi dönemsel midir acaba dişlerini ful çıkardı ama bilemiyorum ya
Mrvsmt2502 sahrabalam2 makarna gibi basit karbonhidratlar sebzelere göre falan daha tatlı olduğundan bebeklerde çabuk alışkanlığa dönüşebiliyor. Tavsiyem markarna yapmayın tüm öğünlerde protein ve kompleks karbonhidratarla beslemeye çalışın siz de yiyin ki teşvik etsin. Vücudunun gelişmek için makarna gibi basit karbonhidratlara ihtiyacı yok ama proteinlere ihtiyacı var
egelsenkonuss sahrabalam2 merhabalar kızınız düzeldi mi? Benimde kızım 30 aylık önceden çok sevdiği seulere şimdi ağzını bile sürmüyor
durununannitoskosu sahrabalam2 doktor Osman gönülal yetersiz beslenen yemek seçen bebekler için inek sütü büyük kurtarıcı, yemekten alamadığı vitaminleri kalsiyumu sütten verebilirsiniz demişti
MaKBiLe__KrAL_35 sahrabalam2 bi çocuk Dr götür cnm orda Dr lar daha iyi bilgi verirler eğer kilosu düşükse mama yazarlar…
sahrabalam2 Mrvsmt2502 evet zaten proteın ağırlıklı hazırlıyorum öğünlerini ama bugün yemedi anlamadım
Mrvsmt2502 sahrabalam2 bir yeri ağrıyor olabilir diş değildir hepsi çıktıysa boyu uzuyordur mesela kemik ağrısı da o kadar zor ki 😕
sahrabalam2 egelsenkonuss maalesef hâlâ aynı ben değişeceğine de inanmıyorum böyle geldi böyle gidecek sanırım üzücü ve yıpratıcı bir durum
egelsenkonuss sahrabalam2 evet bende aynı şekilde:( yemeği geçtim Bi çocuk pasta çikolata bile mi yemez. Yemiyor. İki defa ısırıyor doydum diyor. Sizinde mi öyle
sahrabalam2 egelsenkonuss evet evet anne patates kızart diyor sadece yarım patates yiyor küçücük ısırıp devamını asla getirmıyor zorlasam kusuyor kaşığı alıp bazen kucağıma bastırıp yedireyim diyorum tabağı masayı tekmeleyip kaçıyor
sahrabalam2 durununannitoskosu sütü hiç masum görmüyor doktorlar kaldı ki böyle tanımış bir doktorun önermesi dikkatimi çekti iyi gelse de içmez zaten daha görür görmez anne bu pis diyor 🤢
egelsenkonuss sahrabalam2 evet benim kızımda öyle, sabah patates kızartması yaptım 3 tane ya yedi ya yemedi o da binbir zorlukla. Bende çok bunaldım artik
sahrabalam2 MaKBiLe__KrAL_35 aslında bir yaşındayken yazmıştı ama kızım asla içmedi kilosu 12 boyu 97
Azizeumut sahrabalam2 canım benim kızım da 26 aylık az yiyor boyu kısa ve kilosu düşük Dr götürdün mu sen cocugunu
sahrabalam2 Azizeumut evet götürdüm de tahliller normal çıkınca pekte yapılacak bisey yok diyolar acıkınca yer diyor ama yemiyor
s_koc sahrabalam2 benimki 3.5 yaşında senin bu anlattıklarını bile yemiyor. Sabah 1 dilim ekmek üzerine bal yumurta vs asla ağzına sürmüyor evde de cok sevilir halbüki. Öğlen desen pancar salatası 2 kaşık akşam da erişteli tarhana ite kaka. O kadar yıprandım ki artık aramız bozuldu cocugumla sabır kalmadı. Benimki bir de grip atlattı onun da etkisi var galiba
sahrabalam2 s_koc yani hastalık sürecinde iştah etkilenebilir ama kızım hep böyleydi hiçbirseyi hevesle yiyen bir çocuk olmadı zor bela gittiği yere kadar