Smrhls Zehraaytar2507 keşke nerde o günler oğlu hasta onunla uğraşıyor 😌 aşağıdaki anne çocuğunu uyutuyor
Diverso Hdemir1618 tutmadı kızımı emziriyorum kocam balkonda sigara keyfi yapıyor benden bi haber. Alttaki anne banyodan çıktı saçını tarıyor
Avzerin 1anne1bebek___ tuttu evet şuan bebegimi uyutmaya calisiyrm aşağıdaki anne sevdiği dizi yada filmi izliyr
acemianne-34 elagozlu35 tutmadı oğlumu uyuttum telefon keyfi yapıyorum Alttaki anne bebeğini uyutup kocasıyla sohbet ediyor
joyfulmom Avzerin tutmadı gönül dagini izleyecektim vazgeçtim kpss çalışmaya gidiyorum😂 Aşağıdaki anne bebeğini uyutmaya çalışıyor ve asla uyumaya niyeti olmayan bir bebesi var 😁😁
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala joyfulmom tutmadı, uzun uğraşlar sonucu başardım. Aşağıdaki anne kendi annesiyle farklı şehirkerde yaşıyor ⬇️
Sermec27 Sermec27 benim burayı happy mom sanıp herkesi gebe sanmam olayı 😁 forumları karıştırmisim NeclaLeylaCeydaOhnealaneala
3prenses_annesi Fifa Tuttu toplanmayan ev hemde 😅altaki anne yarın prenses gibi uyanmak ve evi tertemiz olmasını istiyor 🤷🏻♀️
Nerimanahsen_1 Fifa tutmadı minik kızım uyumuyor bende çay TV keyfi yapıyorum Alttaki anne yarın ne yemek yapacam diye düşünüyor 😀😀
Mine01 3prenses_annesi tuttu, herzaman istiyorum prenses gibi uyanmayi kapıcı izzet gibi uyaniyorum😂 Aşşağıdaki anne bebesini uyutmaya çalışıyor, uyutursa temizlige baslicaaak