busra-krl07 Kızlar Sabahtan beri dusuremiyorum ilim dus aldırdım calpol verdim bana mısın demiyo. Doktora da götürdüm bugün 39 u geçerse gel dedi. Ama bugün 37 bucugun altına hiç inmedi
Puahahah busra-krl07 idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi axaba dusmeyen ates genelde enfeksiyon oluyor oksuruk balgam varsa ust solunum yolu enfeksiyonu yoksa idrar yolu ikisi de gecti basimizdan malesef allah acil sifalar vers8n
Mirayasel42 busra-krl07 canım geçen hafta bızımde aynı oldu doktor kan aldı ve enfeksiyon çıktı hemen ateşin olduğu gün salgın var dedi antibiyotik verdi ateş düşürücü verdi öyle düştü ama 3 gün ateşi devam etti
bakkalemzigi busra-krl07 bence başka hastaneye gidin normal ilaç yanlısı değilim ama malesef antibiyotiksiz geçmiyor enfeksiyon varsa kanına baksınlar
busra-krl07 Mirayasel42 inaninki üç günde ikinci doktora götürusum ilk gittigimiz de ateş yoktu dün başladı ateşi. Bugünde hiç bir tahlil yapmadı aynı ilaçlara devam dedi. Ama antibiyotik yazmaları için ille daha mı kötü olması gerekiyo bu çocukların anlamıyorum ki
Mirayasel42 busra-krl07 hatta bizim doktor inatcı ateşi var dedigımızde direk kan istedi salgın var. Enfeksiyon olabılır dedi Allahtan hemen fark etmişsiniz basındayız antibiyotik tedavisi yeterli yoksa hastaneye de yatardı demişti siz kan kesin isteyin
kubraumurarduc Kan tahlili yapılmadıysa yaptırın derim. Benim bebeğimde öyleydi ateşi sürekli seyrediyordu düşmüyordu kan tahlili yaptırdık enfeksiyon varmış o yüzden düşmüyormuş antibiyotik kullandık
haticenurrr Mirayasel42 bebeğinizde ishal de var mı? benim bebeğimde de kanda enfeksiyon cıktı ama ishalden dolayı dediler antibiyotik baslamadılar